Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 20 uur
  • Standplaats Annen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

In Annen zijn wij op zoek naar een melker op een melkveehouderij. Ben jij op zoek naar een leuke werkplek en heb jij ervaring als melker? Laat dan snel je gegevens achter op deze leuke vacature.

De melkveehouderij is gevestigd in Annen en heeft zo'n 100 melkkoeien. Deze koeien worden gemolken in 2 keer 8 visgraad melkstal. Een melkbeurt duurt zo'n 2 uur en de koeien worden twee keer daags gemolken. De ochtendmelding start om 7.00 uur en de avondmelding rond 18.00 uur.

Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Voor aanvang van het melken zorg je dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte en begeleid je de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Omdat het melkveebedrijf moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken is ben je in het bezit van eigen vervoer.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring als melker
  • in bezit van eigen vervoer

Over het bedrijf

De melkveehouderij is gevestigd in Annen en heeft zo'n 100 melkkoeien en jongvee. Tweemaal daags wordt er gemolken in een 2 keer 8 visgraad melkstal.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke bijbaan op een net melkveebedrijf in Annen. Wanneer je 21 jaar of ouder bent ontvang je een bruto uurloon tussen de € 10,67 en € 14,- per uur conform cao dierhouderij productiegericht. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan en heb je ervaring als melker? Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature en start morgen nog als melker. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via