Vacature: Productiemedewerker agrarisch

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Opeinde
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie


Ben jij helemaal thuis in het instellen van machines en is de heftruck bedienen een koud kunstje voor jou? Is het daarnaast voor jou geen probleem om in de zomerperiode in ploegendienst te werken? Dan is deze vacature productiemedewerker agrarisch in de omgeving Drachten iets voor jou!

Als productiemedewerker agrarisch heb je een diverse en verantwoordelijke baan. Je hoofdtaken zijn het instellen en het onderhouden van de machines. Je gaat het werk in het proces van het drogen van gras en het gras wat omgezet wordt naar brok.  Dit vindt allemaal plaats in de drogerij. Je werkt daarnaast met de heftruck om producten te verplaatsen. Indien je ervaring hebt op de trekker dan is dit mooi meegenomen en word je hier ook op (het terrein) ingezet.

Functie-eisen

De perfecte kandidaat gaat een uitdaging niet uit de weg maar houdt het hoofd koel. Vanwege het seizoenswerk vind je het geen probleem om in de winter je voornamelijk bezig te houden met het schoonmaken en onderhouden van de machines.

  • Technisch inzicht

Over het bedrijf

De kernactiviteiten binnen de drogerij betreffen het kunstmatig drogen van groenvoedergewassen die worden verwerkt tot brok of baal, die dienen als diervoeder. De drogerij beschikt over twee trommeldrooginstallaties. Gehakselde groenvoeders worden in een droogtrommel gedroogd en verder verwerkt tot brok of baal. Gemiddeld kan de drogerij zo'n 600.000 kilogram vers gras in 24 uur verwerken. Het droogprincipe is vrij simpel: het verse groenvoer wordt gedroogd met behulp van hete lucht.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Je start in de dagdienst en vanaf mei werk je in een 2-ploegendienst. Jouw salaris is conform de Groenvoerdrogerijen-cao. Afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring ligt het bruto uurloon tussen de €12,- en €16,- .

Wil je graag aan de slag als productiemedewerker in een drogerij? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 20 juli. Heb je nog vragen over de vacature productiemedewerker? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via