Vacature: Montagemedewerkers dakkapellen

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij handig en wil jij je steentje bijdragen bij het maken van een dakkapel? Dan is onze opdrachtgever in Drachten op zoek naar jou!

Onze opdrachtgever gaat het bedrijf uitbreiden met een nieuw pand en dus een extra productielocatie. Daarom zijn ze op zoek naar een montagemedewerker. Als montagemedewerker bij dit bedrijf voer jij diverse taken uit voor het maken van dakkappellen. Je gaat mallen inwaxen en brengt vervolgens gelcoat aan. Daarna breng je de glasmatten aan en rol je de glasmatten in met hars. Na de voorgeschreven uithardingstijd haal je het product weer uit de mal en controleert op eventuele gebreken en waar mogelijk herstel je de gebreken. Ook het zagen van panelen behoort tot je werkzaamheden. Als je geen ervaring hebt met bovenstaande werkzaamheden is dit geen probleem. Jouw collega’s leren je graag de kneepjes van het vak en daarom is jouw inzet belangrijker!

Functie-eisen

  • je werkt nauwkeurig
  • je bezit een gezonde dosis werklust

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is gespecialiseerd in het maken van kunststof dakgoten en dakkappelen. Je werkt in een klein team en er heerst een informele werksfeer.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie en bij goed functioneren is het werk voor lange periode. Jouw loon wordt bepaald op basis van je leeftijd en ervaring en ligt tussen de € 10,21 en € 12,50 bruto per uur. Je werkt in dagdiensten, de werktijden zijn van 07:00-16:00 uur.

Wil jij graag aan de slag als montagemedewerker? Dan zien wij graag je reactie tegemoet! Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op het telefoonnummer 0512 22 04 40. Solliciteren kan tot 20 juli. 

Deel deze vacature via