Vacature: Intern transportmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Standplaats Drachten-Azeven
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij steekt graag je handen uit de mouwen en houdt van een afwisseling in je werk. Jij weet overzicht te bewaren in drukke periodes. Gaat dit over jou? Dan ben jij misschien wel dé intern transportmedewerker die onze opdrachtgever in Drachten zoekt! Wil je meer weten? Lees dan snel deze vacature verder.

Als intern transport medewerker heb jij een afwisselende functie, waardoor geen dag hetzelfde is. Jouw werkzaamheden zijn onder andere het laden en lossen van trailers. Daarnaast verplaats je trailers naar opslagplaatsen en maak je klein materiaal gereed voor transport. Daarnaast maak je vrachtbrieven op en ga je standaardnetten verzamelen en labelen.  Je voert ook werkzaamheden uit op de heftruck maar dit is niet iets wat je hele dagen doet. Het werk is fysiek pittig en daarnaast is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. In de rustigere periodes ga je bezig met het schoonmaken en onderhoud van machines.

Functie-eisen

  • in het bezit van een geldig heftruckcertificaat
  •  affiniteit met vrachtwagens en aantoonbare kennis van het veilig laden van trailers
  •  je kunt prioriteiten stellen
  •  een goede fysieke gesteldheid

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever waar je voor aan de slag gaat, is gespecialiseerd in het maken van prefab wapeningsconstructies voor zowel indoor als outdoor projecten. Binnen het bedrijf wordt er veel waarde gehecht aan een proactieve houding en goede communicatie.

Wat wij bieden

De reguliere werktijden zijn van 07:00 tot 16:00 uur maar kunnen afwijken in overleg. Het betreft een zelfstandige- fulltime functie. Bij goed functioneren is er werk voor langere tijd. Het bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar zal tussen de €12,- en €14,- zijn.

Durf jij de uitdaging aan en wil jij aan de slag als intern transport medewerker? Solliciteer dan voor 20 juli. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via 0512 220 440 of infosurhuisterveen@abiant.nl

Deel deze vacature via