Vacature: Lasser

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Drachten

Over de functie

Samen met je collega's ben jij verantwoordelijk voor het vervaardigen of samenstellen van halffabricaten en/ of eindproducten. Ben jij een ervaren lasser en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel deze vacature voor onze opdrachtgever in Drachten verder!

Als lasser ga jij zowel handmatig MIG/MAG lassen maar ook met een lasrobot. Jij leidt het laswerk in goede banen. Je controleert de lasrobot verbindingen en indien nodig doe je een nabewerking. Daarnaast voer je onderhoud- en schoonmaakwerkzaamheden uit aan het lasapparatuur. Ter voorbereiding van de orderafhandeling voer je de administratie die er bij komt kijken correct uit. Je kunt zelfstandig werken en kunt goed functioneren op een aangeleverde weekplanning.

Functie-eisen

  • mbo niveau
  • MIG/MAG certificaat
  • bij voorkeur ervaring met het instellen van een OTC lasrobot

Over het bedrijf

Het bedrijf waarvoor jij aan de slag gaat is gevestigd in de omgeving van Drachten en staat voor goede kwaliteit, snelle levering en verstand van melkveehouderij. Het bedrijf wil met hun stalinrichting koeien  een comfortabele, schone en veilige leefomgeving bieden en bijdragen aan een gezonde, prettige bedrijfsvoering van de melkveehouders.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie in de dagdienst en bij goed functioneren kun je hier voor onbepaalde tijd aan het werk. Het bruto uurloon is conform de cao Metaal en Techniek en ligt tussen de €12,- en €16,-, dit is afhankelijk van je leeftijd en ervaring. 

Ben jij de lasser die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 20 juli tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via