Vacature: Orderpicker (bijbaan)

  • Salaris Tussen € 4,- en € 10,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Oosterwolde
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Wil jij graag een bijbaan in het magazijn waar je een belangrijke rol hebt in het bestelproces? Dan is de functie orderpicker in Oosterwolde een leuke baan voor jou!

Samen met je team zorgen jullie er voor dat alle bestellingen op tijd klaar staan zodat de bestelling ingeladen kan worden en de chauffeur op tijd kan vertrekken richting de klant. Je verzamelt verschillende producten van een order. Dit doe je eventueel met behulp van een pompkar. Vervolgens controleer je of de order compleet is. Ook assisteer je met het laden van de vracht. Verder zorg je er voor dat de werkplek opgeruimd en schoon blijft.

Functie-eisen

  • Je bent minimaal 3 avonden beschikbaar
  • Fysiek sterk

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een groothandel die bestellingen levert in Groningen, Friesland en Drenthe. Ze hebben een zeer groot assortiment.

Wat wij bieden

Het betreft een parttime functie waar je minimaal 3 avonden per week werkt waar je zo 1 a 2 uur per avond werkt. Soms kan het uitlopen tot 3 uren. Het bruto uurloon ligt tussen de  4,67 en 10,88 en is exclusief een toeslag die je krijgt wanneer je in de avond werkt. Verder heb je recht op een reiskostenvergoeding van 0,13 per kilometer.

Wil jij graag een zakcentje verdienen? Solliciteer dan voor 20 juli. Heb je nog vragen over de vacature orderpicker? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via