Vacature: Internationaal CE chauffeur

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Als Internationaal CE chauffeur ben jij de onmisbare schakel van onze opdrachtgever. Dagelijks rijd je met de truck/trailercombinatie vanuit Groningen naar verschillende zeehavens in Nederland, België en Duitsland. Je levert hierbij huishoudelijke - en persoonlijke verzorgingsartikelen aan boord van de zeeschepen. Met behulp van een elektrische pompwagen breng jij de vracht aan boord en informeer je de bemanning over de vracht die je bij hebt. Tijdens de werkzaamheden ben je maximaal 2 nachten van huis en zorg je dat alle schepen weer goed bevoorraad verder kunnen varen. 

Functie-eisen

  • CE- rijbewijs 
  • Flexibiliteit i.v.m. werktijden en taken
  • Een geldige code 95 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever doet alles om zijn klanten te ontzorgen, ze leveren de beste goederen en anticiperen op wensen en behoeftes. Het hoofdkantoor is gevestigd in Groningen en ook in Rotterdam is een bevoorradingspunt om zo altijd snel te kunnen leveren. Ze zijn nauw verweven met de maritieme wereld, waarbij klantgerichtheid, duidelijkheid en flexibiliteit een grote rol spelen. Hard werken zal zeker worden gewaardeerd.

Wat wij bieden

Spreekt deze vacature van Internationaal CE chauffeur  jou aan? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie voor 14 oktober. Je ontvangt van de opdrachtgever een vaste truck en trailer, en een salaris tussen € 13,- en € 17,- per uur afhankelijk van je leeftijd en ervaring. Heb je nog vragen over de vacature, of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via