Vacature: Inpakmedewerker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leek
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Inpakken én aanpakken. Dat is wat bij deze vacature van inpakker van toepassing is. Herken jij jezelf hierin lees dan snel verder.

Als inpakmedewerker zorg jij er voor dat hoogwaardige industriële elektronica zorgvuldig en netjes wordt verpakt zodat deze naar de klant kan worden gestuurd. Je zorgt daarbij ook voor de administratieve afhandeling. Verpakken is maatwerk en bij onze opdrachtgever al helemaal. Je leert daarom werken met speciale verpakkingsmachines en verpakkingsmiddelen zodat de klanten elk pakket als een cadeautje ervaren. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om ook andere werkzaamheden op de afdeling op te pakken.

Functie-eisen

  • ervaring als inpakker is gewenst maar niet noodzakelijk; jouw motivatie is het belangrijkste
  • zorgvuldig werken en oog voor detail
  • beheersing van de Nederlandse taal (woord en geschrift)
  • fysiek in staat te tillen, lopen en staan op de afdeling
  • flexibele instelling

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de regio Leek heeft op het gebied van verkoop en reparatie van industriële elektronica een zeer sterke internationale positie. Met ruim 200 medewerkers en een uitgebreide voorraad artikelen leveren ze dagelijks snel en deskundig producten aan klanten over de hele wereld. Ze dragen bij aan de circulaire economie door gebruikte en defecte elektronica van bedrijven en fabrieken een tweede leven te geven. Hieraan zitten hoge kwaliteitsnormen, daarom is het van belang dat jij beschikt over zelfstandigheid, een eigen inbreng en bijdraagt aan de teamgeest.

Wat wij bieden

Het betreft een tijdelijke fulltime functie (vanaf nu t/m september) van maandag tot en met vrijdag met werktijden van 08:00 / 09:00 tot 17:00 uur. Naast een dynamische en informele bedrijfscultuur met uitdagende projecten, bieden wij een goede werksfeer, uitstekende arbeidsvoorwaarden en een marktconform salaris afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. 

Ben jij de medewerker die komt inpakken én aanpakken? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet. Doe dit dan zo snel mogelijk en uiterlijk 23 juli aanstaande. Mocht je nog vragen hebben over de vacature "inpakmedewerker" of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via