Vacature: (leerling) Blokkenlijmer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuisterveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Met jouw twee rechterhanden ga je helpen met het zetten van de basis op verschillende projecten in de nieuwbouw. Onze opdrachtgever in Surhuisterveen wil jou graag opleiden tot blokkenlijmer! 

 Je gaat samen met je leermeester naar verschillende projecten. Jullie zorgen er voor dat de basis van het gebouw er te staan komt De werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn onder andere  het aanleggen van binnenmuren voor woningen en gebouwen met kalkzandsteenblokken. Het lezen van tekeningen om de juiste plaats van de blokken te bepalen, je lijmt deze en leert met de Warrybok (een op afstand bestuurbare elementen stapelaar)  de blokken te verplaatsen . Als leerling blokkenlijmer werk je altijd nauw samen met een vaste collega(leermeester).

Functie-eisen

  • leergierig
  • affiniteit met de bouw

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een klein bedrijf in de omgeving van Surhuisterveen, het bedrijf is  werkzaam  voor vaste aannemers. Er heerst een gemoedelijke werksfeer en ze geven jou graag de kans om het vak te leren. Samen met je collega zetten jullie de schouders er onder om goede resultaten te behalen en de klus te klaren!

Wat wij bieden

Je kunt voor langere tijd aan het werk en de intentie is om jou fulltime te laten werken als blokkenlijmer. Je werkt van maandag tot en met vrijdag en de werktijden zijn van 7:00 tot 16:00 uur. Het bruto uurloon ligt tussen de € 10,99 en € 14,53 als je 21 jaar en ouder bent en wordt onder andere bepaald op de kennis en ervaring die je meebrengt. Daarnaast ontvang je over de normale uren een atv-vergoeding van 7,87%. Als je met eigen vervoer naar de klus rijd heb je recht op € 0,19 per kilometer. Abiant zorgt er voor dat je beschikt over de juiste PBM’s, werkkleding en eventuele certificaten. 

 Wil jij graag op  als blokkenlijmer aan het werk? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 21 juli tegemoet. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen. Je kunt bellen naar telefoonnummer 0512 22 04 40. 

Deel deze vacature via