Vacature: Allround monteur landbouwmechanisatie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Dokkum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij flexibel, heb je geen 9-5 mentaliteit en affiniteit met de landbouw? Beschik je over een dosis kennis van landbouwmachines, werktuigen en sleutel je hier graag aan? Dan is deze vacature bij ons opdrachtgever in de regio van Veenwouden jou op het lijf geschreven!

Als allround monteur in de landbouwmechanisatie signaleer je zelfstandig stroringen en verhelp je deze. Je voert zowel de service en de reparaties vakkundig uit. Richting de klanten en collega's ben je communicatief vaardig en neem je je verantwoordelijkheid. De reparaties worden uitgevoerd in de werkplaats, maar het komt ook voor dat je deze reparaties uitvoert op de locatie van de klant. 

Functie-eisen

  • Gemotiveerd, flexibel en collegiaal
  • MBO werk- en denkniveau
  • Rijbewijs B (pre)
  • Affiniteit met de landbouw
  • Goede mechanische, hydraulische en elektrische kennis

Over het bedrijf

Al meer dan 50 jaar verdiept onze opdrachtgever zich in mechanisatie op het gebied van akkerbouw en veehouderij. Tegenwoordig richten zij zich daarnaast op het onderhoud en de aanleg van tuinen en parken, constructiewerkzaamheden en zelfs reiniging. Je gaat dus werken bij een veelzijdig bedrijf. Toch blijft de rode draad wel de machinale werkzaamheden die hierbinnen worden verricht. De sfeer in dit familiebedrijf kenmerkt zich als gemoedelijk. Het team bestaat uit zo’n 20 collega’s die hun werk met veel enthousiasme en passie uitvoeren. Omdat het leveren van een vakkundige service erg belangrijk is investeert onze opdrachtgever regelmatig in scholing voor de monteurs. De functie biedt je dus voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen!

Wat wij bieden

Deze uitdagende fulltime baan is per direct beschikbaar. De intentie van zowel de opdrachtgever als Abiant is om voor langere tijd met jou samen te werken. Wanneer jij je vakmanschap en inzet bewijst is een vaste aanstelling bij de opdrachtgever dus een mogelijkheid. De uitbetaling van het loon geschiedt volgens de Metaal & Techniek cao. De hoogte hiervan wordt mede bepaald door jouw ervaring en bedraagt tussen de € 12,98 en € 14,96 bruto per uur.

Zie jij jezelf aan de slag gaan als allround monteur landbouwmechanisatie? Solliciteer dan voor 23 juli! Voor meer informatie over de vacature allround monteur landbouwmechanisatie kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Veenwouden via het telefoonnummer 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via