Vacature: Monteur autoruiten

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in Assen zijn wij op zoek naar een autoruithersteller. Door jouw handelen gaat de auto weer veilig de weg op. Jij zorgt er namelijk voor dat het sterretje of de barst in de autoruit weer wordt hersteld. Is dat iets voor jou? Lees dan snel deze vacature voor monteur autoruiten. 

Als monteur autoruiten zorg jij ervoor dat de autoruiten worden vervangen of repareer jij de schade. De schade waarmee je veel te maken krijgt is een barst in de ruit, een sterretje in de ruit of bijvoorbeeld een ingeslagen ruit. De werkzaamheden voer jij uit op de locaties in Assen en Emmen of op locatie bij de klant. Zodra jij de werkzaamheden eigen hebt gemaakt dan dan ga je zelfstandig bepalen wat de beste werkwijze is om de autoruit te herstellen. Jij hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig. Tevens ben je klantgericht en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Tevens ben je bereid om eens in de vier weken op zaterdag te werken. 

Functie-eisen

  • Technisch onderlegd
  • Leergierig
  • Rijbewijs B

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het repareren en vervangen van ruiten. Dit wordt op een snelle en vakkundige manier gedaan waarbij klantvriendelijkheid en het verlengen van service hoog in het vaandel staat. De organisatie heeft meerdere vestigingen in het land waaronder een vestiging in Emmen en Assen.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een afwisselende en uitdagende baan binnen een aanpakkerscultuur. Je komt te werken in een hecht en gemotiveerd team waarbij een ieder hetzelfde doel heeft. De hoogte van het uurloon ligt tussen de € 12,- en € 15,- bruto per uur. De hoogte van het uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. Word jij enthousiast van de vacature monteur autoruiten en ben jij fulltime beschikbaar? Reageer dan voor zo spoedig mogelijk op deze vacature en start op zeer korte termijn. Wil je graag meer informatie of heb je nog vragen over de vacature monteur autoruiten? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via