Vacature: Medewerker schoonmaak

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben jij een schoonmaak medewerker die beschikbaar is na 16.00 uur 's middags? Voor diverse opdrachtgevers in Stadskanaal e.o. zijn we op zoek naar medewerkers die 1 tot 5 dagen in de week na 16.00 uur kunnen schoonmaken.

Voor onze opdrachtgevers zijn we per direct op zoek naar ervaren schoonmaakmedewerkers die zelfstandig kunnen helpen met het schoonmaken van kantoren/praktijken en scholen. Belangrijk is dat je tussen 16.00 uur en 19.00 uur beschikbaar bent. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden in Onstwedde of Stadskanaal en directe omgeving. In Onstwedde gaat het om 3 uur per week. In Stadskanaal gaat het om de gehele week. We zoeken bij voorkeur schoonmakers die in de omgeving wonen van het object.

Functie-eisen

  • ervaring in de schoonmaakbranche
  • zelfstandig 
  • woonachtig in de regio
  • beschikbaar na 16.00 uur

Over het bedrijf

Werken bij Abiant betekent een uitdagende baan bij één van de snelst groeiende uitzendorganisaties van Nederland. Abiant is een dynamische en open organisatie met een echte hands-on mentaliteit. We hebben een sterke teamgeest en iedere 'Abianter' wordt opgenomen in de Abiant-familie. Niet voor niets zijn onze kernwaarden betrokken, oprecht en daadkrachtig. Wij bieden voor elke functie een goed salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden. Daarnaast zijn er bij Abiant volop opleidings- en doorgroeimogelijkheden. De meeste collega's werken dan ook al vele jaren bij Abiant. Wij hebben 11 vestigingen verspreid over Groningen, Drenthe en Friesland.  

Wat wij bieden

Wij bieden je een parttime baan waarbij je zelfstandig aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers. We hanteren het cao Schoonmaak. Je salaris ontvang je iedere donderdag en daarnaast bouw je vakantiedagen op. Afhankelijk van je ervaring ontvang je een salaris tussen de € 10,- en € 12,72 bruto per uur. Ben jij beschikbaar? Dan komen we graag met jou in contact. Je kunt solliciteren op de vacature "medewerker schoonmaak" tot 23 juli. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Abiant Stadskanaal. De medewerkers zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0599 65 18 08.

Deel deze vacature via