Vacature: Werkplaats-/terreinmedewerker

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Gasselte
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Op zoek naar leuke baan bij een timmerfabriek, maar geen ervaring als timmerman? Dat komt goed uit! Wij zoeken een werkplaats-/terreinmedewerker?

Je kunt nauwkeurig werken en weet van aanpakken. Je gaat de timmerman ondersteunen in de werkplaats. hierbij kun je denken aan het afplakken van kozijnen of het verrichten van eenvoudig timmerwerk.  Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor een net en schoon terrein. Je zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plek staan en veegt het terrein schoon met een veger. We zijn op zoek naar iemand die het werk ziet liggen.

Functie-eisen

  • ouder dan 16 jaar
  • fulltime beschikbaar
  • fysiek in orde
  • kunnen samenwerken
  • betrouwbaar

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft zijn bedrijf in 2004 opgericht. Door de jaren heen heeft hij zich samen met de medewerkers gespecialiseerd in houten bouwwerken. Zij zijn vakinhoudelijk, dynamisch en flexibel. Daarnaast bieden zij hun klanten korte levertijden en een goede nazorg. Het is belangrijk dat kwaliteit voorop staat. Daarom zijn zij dealer van Woodvision waar duurzaamheid voorop staat. Het hout van Woodvision komt uit goed beheerde bossen en beschikt over verschillende keurmerken waaronder PEFC, FSC en KOMO. In de werkplaats wordt gewerkt met een klein team. De saamhorigheid is groot en iedereen is bereid elkaar te helpen waar nodig. Hier vindt de voorbereiding plaats, zodat de medewerkers in de buitendienst er weer mee aan de slag kunnen.

Wat wij bieden

 Wij bieden jou een fulltime functie waarbij je van 08:00 tot 17:00 uur aan het werk bent. Je wordt verloond volgens de cao Timmerindustrie. Het bijbehorende salaris ligt tussen de € 6,34 en € 11,31 per uur. De hoogte is afhankelijk van jouw leeftijd. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je de nodige pbm's  en een persoonlijk kledingpakket.. Heb jij interesse? Dan ontvangen we graag je sollicitatie voor 23 julii. Bij gebleken geschiktheid kun je direct starten. Heb je nog vragen voor ons? De medewerkers van de vestiging Abiant Stadskanaal zijn bereikbaar op het telefoonnummer 0599 65 18 08. 

Deel deze vacature via