Vacature: Online marketeer

  • Salaris Tussen € 2500,- en € 3800,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Sta jij in de starblokken om als slimme, creatieve online marketeer Zorg (32 tot 36 uur) mee te werken aan de verdere groei en professionalisering van Fizi? Lees dan snel verder!

Functie-eisen

Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als online marketeer. Je bent tekstueel sterk en analytisch Je bent creatief om de doelgroep op de juiste manier te prikkelen en weet de doelgroep via de juiste social media kanalen te bereiken. Je bent gedreven, resultaatgericht en weet welke online koers nodig is om te groeien.

Je brengt positieve energie mee en beschikt over doorzettingsvermogen en organisatietalent. Je voelt je thuis in een kleine maar zeer dynamische organisatie, en niet onbelangrijk; je wordt blij van het boeken van resultaten!

Over het bedrijf

Fizi is dé beroepsvereniging voor financials in de zorg. Fizi heeft ruim 800 leden die werkzaam zijn binnen de gehandicaptenzorg, verpleeg- en thuiszorg, ziekenhuizen of geestelijke gezondheidszorg. Fizi organiseert jaarlijks zo’n 60 vakgerichte activiteiten zoals webinars, opleidingen, workshops en een jaarlijks congres.

Door een koerswijziging begin 2021 is het aantal leden en activiteiten flink gegroeid. En Fizi wil verder groeien! Hiervoor is een uitgekiend strategisch plan opgesteld. Hét speerpunt is om nu stevig in te zetten op online marketing waarvoor de basis is gelegd. Het is nu tijd voor de volgende stap: bouwen aan thought leadership!

Voor de verdere groei van Fizi stel je samen met de verenigingsmanager (met ervaring in online en inbound marketing) een gedegen online marketing actieplan op met concrete acties en deadlines. Omdat je goed thuis bent in de digitale wereld weet je welke ondersteunende tools voor Fizi interessant zijn. Je maakt inzichtelijk waar de prioriteiten moeten liggen en welke stappen er gezet moeten worden. Vervolgens ga je aan de slag. Je draagt bij aan content creatie en aan de bouw en het onderhoud van de nieuwe website, uiteraard gericht op conversie. Collega’s van het verenigingsbureau ondersteunen je waar nodig en de leads die (uiteindelijk) worden gegenereerd worden direct opgevolgd door de relatiemedewerker.

Je levert een substantiële bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de Fizi Academy en werkt mee aan de organisatie van evenementen, waaronder het jaarlijkse congres waar zo’n 200 zorgfinancials samenkomen.

Wat wij bieden

Op het kantoor in Assen (op loopafstand van het station) stap je binnen in een hecht en enthousiast team van 6 collega’s die gedreven zijn om het bedrijf te laten groeien. Jij krijgt volop de kans om jezelf verder te ontwikkelen en er is ruimte voor jouw ideeën! Je kunt rekenen op een prettige en gezellige werksfeer met een positieve drive om samen de klus te klaren.

En verder:

  • je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever op basis van een contract bepaalde tijd, met uitzicht op een vaste aanstelling
  • flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken
  • salaris afgestemd op jouw kennis en ervaring, gebaseerd op de Cao Ziekenhuizen, € 2500,- tot € 3800,- per maand bij een 36-urige werkweek
  • Een 13e maand
  • De mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen binnen je vakgebied

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Jurriën van Beek, adviseur werving en selectie via 06 51 63 27 48

Deel deze vacature via