Vacature: Opruimer/ Aanpakker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Voor de drukke zomerperiode zijn wij opzoek naar een handige aanpakker die voor ons kan opruimen, denk hierbij aan het sorteren van pallets en het opruimen van papier en overig afval. Ben je ook handig met een swiffer? Ideaal! 

Voor deze functie zijn er verder geen specifieke eisen behalve dan dat je het fijn vindt om op te ruimen en er ook voor kan zorgen dat het werkgebied schoon blijft. Heb jij tijd en energie over om onze opdrachtgever te helpen? 

De periode is vanaf nu direct t/m eind juli, mocht het goed bevallen dan is een verlenging van de werkzaamheden zeker mogelijk. 

Functie-eisen

Je bent een gedreven persoon met een dienstverlenende instelling die van aanpakken weet. 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever heeft een geschiedenis die wel ruim 160 jaar terug gaat. De laatste 30 jaar heeft Bulthuis de handelsactiviteiten verder uitgebouwd en zich geconcentreerd op de verkoop en snelle levering van truck- en traileronderdelen. Zij verkopen dit aan transportondernemingen, truckdealers en garagebedrijven in Nederland en België, maar inmiddels ook ver daarbuiten.  Bulthuis biedt een leuke en informele werkomgeving met veel persoonlijke ontwikkelmogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke baan tot en met eind juli en een salaris tussen de €10 en €12 bruto per uur. Bij wederzijdse tevredenheid is er ook uitzicht op een verlenging. 

Heb je interesse in deze baan als "Opruimer/Aanpakker" solliciteer dan direct of voor 8 juli 2022.

Mocht je nog vragen hebben over de vacature of wil je meer informatie over de opdrachtgever? Neem dan gerust telefonisch contact op met ons uitzendbureau in Groningen op het telefoonnummer 050-5492840.

Deel deze vacature via