Vacature: Chef werkplaats loonbedrijf

  • Salaris Tussen € 2255,- en € 2900,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Chef werkplaats van een loonbedrijf vlakbij Groningen, waarbij het jouw taak en verantwoordelijkheid is om te zorgen dat jouw collega's dagelijks probleemloos aan het werk kunnen met al het materieel. Vindt jij een oplossing voor ieder probleem? Lees dan verder!

Als chef werkplaats zorg jij dat het materieel van het loonbedrijf er dagelijks tiptop bijstaat, zodat jouw collega's iedere dag probleemloos aan het werk kunnen. Hierbij heb je veel vrijheid om alle voorkomende problemen op te lossen en kapotte machines weer te maken. De werkzaamheden richten zich op alle werktuigen die in de loods staan, maar voornamelijk op elektra, constructiewerk en motoren. Wanneer je geen kennis hebt van alle drie de werkgebieden is dat geen enkel probleem, dit regel je samen met jouw collega's. Na de klus registreer jij ook de gedane werkzaamheden, zodat dit later terug gezien kan worden indien nodig. 

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer jij beschikt over een nuchtere persoonlijkheid, gewoon is al gek genoeg. Dit vul jij aan met:

  • kennis van motoren, elektra en constructiewerk. Heb jij niet van al deze vakgebieden kennis? Geen probleem!
  • affiniteit met landbouwwerktuigen
  • een oplossingsgerichte denkwijze

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een loonbedrijf met zo'n 25 man personeel. De werkzaamheden die het bedrijf uitvoert zijn zowel in het groen als grijs en gebeuren zowel voor particuliere opdrachtgevers als voor grote aannemers op bouwlocaties. De werkzaamheden worden hoofdzakelijk uitgevoerd met eigen materieel. Werkplezier en sociaal ondernemerschap kenmerken de organisatie, hierbij is het maken van winst geen doel op zich. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als chef werkplaats loonbedrijf waar jij écht gewaardeerd wordt. Voor jouw werk ontvang je een salaris tussen de € 2255,- en € 2670,- bruto per maand, afhankelijk van jouw kennis en ervaring. 

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag kennismaken met het bedrijf en de medewerkers? De koffie staat klaar! Reageer voor 23 juli op deze vacature, dan zorgen wij voor een snelle reactie. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature chef werkplaats loonbedrijf? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via