Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 14 uur
  • Standplaats Rottevalle
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een (bij)baan als Melker in de middagen? Dan hebben wij een mooie vacature in de omgeving van Drachten voor jou!
 
Om 16:15 uur begin jij met melken. Je zorgt dat alle 260 koeien worden gemolken. Dit ga je doen in een 2x15 zij aan zij melkstal. Je bent ongeveer 2,5 uur aan het melken, je doet dit zelfstandig. Kan jij nog niet zelfstandig melken, maar heb je wel affiniteit met de agrarische sector? Dan zien we ook graag je reactie tegemoet. Onze opdrachtgever begeleidt jou graag tot zelfstandig melker.  

Functie-eisen

- affiniteit met de agrarische sector
- bij voorkeur heb je ervaring met melken 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een melkveebedrijf in de omgeving van Drachten met 260 melkkoeien. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor in de middaguren. Je werkt van 16:15 tot ongeveer 18:45 uur. Dit doe je 7 keer per week. Ben jij niet alle middagen beschikbaar, maar wel een paar ochtenden? Dan bespreken we ook graag de mogelijkheden met je. Jouw salaris zal conform het cao Dierhouderij productiegericht tussen de €10,81 en €12,44 liggen. Van Abiant ontvang jij indien nodig laarzen en een overall. 

Ben jij de ''Melker'' die wij zoeken? Dan zien we graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je vragen over de vacature of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 220 440. Graag ontvangen we uiterlijk 21 juli jouw sollicitatie. 

Deel deze vacature via