Vacature: Vakantiewerk schoonmaker kinderopvang

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Sint Nicolaasga
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Heb jij deze vakantie nog tijd over om aan de slag te gaan als schoonmaker in Sint Nicolaasga?  Dan is deze vacature als schoonmaker bij het kinderdagverblijf net iets voor jou. Je gaat van maandag tot en met vrijdag 1,75 uur per dag aan de slag. Is deze vacature perfect voor jou?

Als schoonmaker ben je een belangrijke medewerker van het kinderdagverblijf. Jij zorgt er immers voor dat alles weer schoon en netjes wordt! Je werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het afnemen van tafels, stoffen, stofzuigen, dweilen, het schoonmaken van de lokalen en het schoonmaken van de toiletten. Hoe de werkzaamheden er precies uitzien zal de opdrachtgever uitvoerig met je door spreken zodat je goed voorbereid te werk gaat! Je werkt dus ongeveer 1,75 uur per dag, de tijden zijn flexibel in te delen. Je kan starten na 18:00. Je werkt in opdracht van een klein schoonmaakbedrijf waar je met veel enthousiasme wordt ontvangen. Het is mooi mee genomen als je al ervaring hebt in de schoonmaak maar dit is geen noodzaak. 

Functie-eisen

  • beschikbaar van 15-07 t/m 8-08
  • woonachtig in de omgeving van Sint Nicolaasga

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een kleine onderneming uit de regio Joure. Persoonlijk contact staat voorop en er heerst een fijne onbevangen sfeer.  Het team bestaat uit ongeveer 10 mensen en stuk voor stuk werken ze met veel plezier en motivatie voor onze opdrachtgever. Werkplezier staat voor op daarnaast doen ze er alles aan om elke klant tevreden maken! Ondanks dat je altijd zelfstandig aan de gang bent in het kantoor maak je echt deel uit aan van het team. Je zult je gelijk welkom voelen binnen het team.

Wat wij bieden

We bieden jou een parttime baan voor deze vakantie. De baan is prima te combineren met school of een andere baan! Het betreft een tijdelijk dienstverband. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassersbedrijf, een richtlijn is onderstaande tabel. Hierboven op krijg je nog vakantiegeld en daarnaast bouw je ook nog vakantie uren op.

  • 17 jaar € 9,46
  • 18 jaar € 10,06
  • 19 jaar € 10,65
  • 20 jaar en ouder € 11,83

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Sint Nicolaasga? Solliciteer dan voor 14 juli. Heb je nog vragen over de vacature 'Vakantiewerk schoonmaker kinderopvang'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via