Vacature: Schoonmaker huisartsenpraktijk

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 7 uur
  • Standplaats Diever
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Woon jij in de omgeving van Diever en ben je op zoek naar een baan in de schoonmaak? Voor een opdrachtgever in Diever zijn wij op zoek naar een schoonmaker op een huisartsenpraktijk.

Jij zorgt ervoor dat de patiënten worden ontvangen in een schone ruimte. Tevens maak je de behandelruimtes en de werkplek van de assistentes schoon. Stofzuigen, dweilen, schoonmaken van de bureaus en de toiletten behoort tot jouw dagelijkse werkzaamheden. De werkzaamheden zijn op maandag, woensdag en vrijdag in de avonden.

Functie-eisen

  • beschikbaar op maandag, woensdag en vrijdagavond
  • woonachtig in Diever en omgeving

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een huisartsenpraktijk in Diever. Naast de locatie in Diever hebben zij ook een locatie in Dwingeloo.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een leuke schoonmaakbaan bij een huisartsenpraktijk in Diever. Deze functie is goed te combineren met een studie of een andere parttime functie, aangezien de werkzaamheden in de avonduren plaatsvinden. Het bruto uurloon is in overleg en afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,50 en € 14,- bruto per uur.

Zorg jij graag voor een schone en frisse praktijk en houd je van aanpakken? Reageer dan zo spoedig mogelijk op deze vacature. Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker' of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via