Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 14 uur
  • Standplaats Dalen
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voel jij op je plek in de melkstal? Ben je in de avonduren op zoek naar een leuke (bij)baan? Dan is deze vacature geschikt voor jou. Op een boerderij in Dalen zijn wij op zoek naar een medewerker om de koeien te melken.

Als melker ga jij in de avond zelfstandig de koeien melken. De koeien worden 3 keer daags gemolken. De laatste melkronde vindt plaats van 21.00 uur tot ongeveer 23.00 uur. Het aantal avonden dat je gaat werken is in overleg. Bij voorkeur ben je hierbij ook beschikbaar in de weekenden. 

Jouw belangrijkste taak is het melken van de koeien. Door middel van een opdrijfhek gaan de koeien naar een wachtruimte. Vervolgens begeleid je de koeien de melkstal in. Nadat de laatste koe is gemolken maak je de melkstal schoon. Bij voorkeur ben je in het bezit van eigen vervoer. De boerderij is namelijk moeilijk met het openbaar vervoer te bereiken.

Functie-eisen

  • aantoonbare ervaring in de melkveehouderij
  • beschikbaar in het weekend
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Je komt te werken op een boerderij in Dalen waar ze zo'n 120 koeien en jongvee houden. Drie maal daags worden de 120 koeien gemolken in een carrousel buitendraaier.  

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een (bij)baan op een echt familiebedrijf in Dalen. Je ontvangt een bruto uurloon conform de cao dierhouderij, productiegericht. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring maar ligt tussen € 11,- en € 15,- per uur.  

Ben jij op zoek naar een leuke baan en heb je ervaring in het melken van koeien? Reageer dan zo snel mogelijk op onze vacature melker en start op korte termijn als melker bij dit leuke bedrijf in Dalen. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via