Vacature: Fietshersteller

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Staphorst
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Vind jij het leuk om te sleutelen aan fietsen? Beschik je over een flinke aanpakkersmentaliteit? Lees dan snel deze vacature want wij zijn op zoek naar een fietshersteller.

Jij gaat bij diverse fietsenstallingen op verschillende NS stations kleine reparaties uitvoeren aan fietsen. Vanuit de locatie in Staphorst vertrek je naar verschillende NS stations zoals de stations in Beilen en Assen. De grotere onderhoudswerkzaamheden worden uitgevoerd in de werkplaats. Tevens houd je de administratie van de verrichte werkzaamheden en verbruikte materialen netjes bij. Wij zijn op zoek naar een kandidaat die enigszins technisch is onderlegd, van aanpakken weet en nauwkeurig te werk gaat. 

Functie-eisen

  • technisch inzicht
  • aanpakkersmentaliteit
  • B rijbewijs

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een opdrachtgever met meerdere vestigingen in het land. Vanuit deze vestigingen worden diverse objecten in het land beheert zoals bushokjes, fietsenstallingen en tankstations. Ook richten zij zich op reclameartikelen in de detailhandel en mobiliteitsservice.

Wat wij bieden

Je komt te werken in een fulltime functie bij een jong en dynamisch team. Het uurloon ligt tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur en is marktconform. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring. 

Zie jij een baan als fietshersteller helemaal zitten? Reageer dan in ieder geval voor 9 augustus op deze vacature. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature fietshersteller? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via