Vacature: Monteur landbouwmechanisatie

  • Salaris Tussen € 12,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Oldekerk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij affiniteit met de landbouwsector en is sleutelen echt helemaal jouw ding? Onze opdrachtgever is op zoek naar een monteur landbouwmechanisatie!

Het seizoen voor het landwerk in de agrarische sector is inmiddels losgebarsten. Daarbij is onderhoud aan de trekkers en landbouwmachines erg belangrijk. Samen met een enthousiast team van collega's houd jij je als monteur landbouwmechanisatie bezig met het uitvoeren van alle voorkomende service-, reparatie- en onderhoudswerkzaamheden aan trekkers en landbouwwerktuigen. Soms komt het voor dat je met de service-bus op pad gaat naar een klant voor het verhelpen van een storing, eventueel ook in de avond of in het weekend. Dit betekend dat een flexibele houding een must is!

Functie-eisen

  • technische opleiding of inzicht
  • affiniteit met de landbouw
  • flexibele houding (geen 8 tot 5 mentaliteit)
  • zelfstandig
  • rijbewijs B(E)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een vooruitstrevend mechanisatiebedrijf waarbij het doel is door met hun producten de klant de mogelijkheid te bieden een maximaal resultaat te behalen voor het bedrijf van de klant. Het bedrijf heeft als missie de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn met kwalitatief goede producten, die voldoen aan de wetgeving en goede service in de hoop een goede relatie voor de langere termijn op te kunnen bouwen.

Wat wij bieden

Het betreft een functie binnen een innoverend bedrijf waarbij een contract voor (on)bepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort. Het aantal uren / werkdagen kan in overleg worden vastgesteld (minimaal 3 dagen / 24 uur). Jouw loon wordt gebaseerd op de cao Metaal en Techniek en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen € 12,- en € 17,-. Bij aanvang ontvang je een paar veiligheidsschoenen en een persoonlijk kledingpakket.

Maak jij binnenkort als monteur landbouwmechanisatie deel uit van het enthousiaste team van onze opdrachtgever? Solliciteer dan uiterlijk 26 juli aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "monteur landbouwmechanisatie" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via