Vacature: Melker

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Op verschillende locaties in Drenthe zijn wij doorlopend op zoek naar melkers. Heb jij ervaring in het melken van koeien en ben je op zoek naar een leuke (bij) baan? Bekijk dan snel deze vacature voor melker.

Jij gaat aan het werk bij één of verschillende boerenbedrijven in Drenthe. Wij zijn daarom doorlopend op zoek naar ervaren en enthousiaste melkers. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid word je ingezet voor de ochtend,- of avondmelkingen. Wat ga je doen? Je zorgt ervoor dat de koeien worden opgesloten in de wachtruimte, je zorgt dat ze de melkstal ingaan en gemolken worden. Na de melkbeurt maak je de melkstal en de ligboxen van de koeien schoon. Bij sommige boeren behoort het voeren van de koeien en kalveren ook tot jouw werkzaamheden. 

Wanneer het werk en jouw beschikbaarheid het toestaat kun je diverse melkadressen met elkaar combineren. Het melken van koeien is goed te combineren met andere activiteiten zoals school of werk. Omdat de meeste melkveebedrijven gelegen zijn buiten de dorpskern ben je bij voorkeur in het bezit van eigen vervoer. 

Functie-eisen

  • aantoonbare affiniteit met de melkveehouderij
  • ervaring als melker (bij voorkeur)
  • rijbewijs B en eigen vervoer (bij voorkeur)

Over het bedrijf

De omvang van het melkveebedrijf en het soort melkstal verschilt per boerderij. Veel van de melkveebedrijven zijn familiebedrijven die al jaren bestaan.

Wat wij bieden

Jij krijgt de kans om voor verschillende melkveebedrijven te gaan melken. Het is van belang dat je bekend bent met de agrarische sector. De beloning is conform cao Dierhouderij en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Je kan hiervoor een richtlijn van € 10,- tot € 14,- bruto per uur aanhouden. 

Is jouw interesse voor deze vacature gewekt en wil jij graag als melker aan de slag? Wij komen graag met jou in contact over jouw wensen en beschikbaarheid. Wil je meer informatie over deze vacature of heb je nog vragen neem dan direct contact op met ons uitzendbureau in Beilen op telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via