Vacature: Lasser MIG/MAG

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Dunwandig plaatwerk lassen zodat je de mooiste kachels en haarden kunt produceren. Big business op dit moment, waarbij ze jouw hulp goed kunnen gebruiken! Lees snel verder om meer te weten te komen over deze vacature!

Wij zijn op zoek naar een lasser MIG/MAG die het team van onze leuke opdrachtgever in Bedum wil komen versterken. Als lasser MIG/MAG las jij verschillende onderdelen voor de kachels en haarden. Je werkt vooral met dunwandig plaatwerk, het is dus fijn als jij weet hoe je hier mee om moet gaan. Naast de laswerkzaamheden kan het voorkomen dat jij ook overige constructiewerkzaamheden uitvoert, zoals slijpen en boren. Voor deze functie hoef je geen tekeningen te kunnen lezen.

Functie-eisen

Jij past goed binnen dit bedrijf wanneer je ervaring hebt met het lassen van dunwandig plaatwerk. Daarnaast heb jij een zelfstandige werkhouding.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever zit in Bedum en is gespecialiseerd in de productie van pelletkachels. Het bedrijf start dagelijks op met een kop koffie met het hele team, waarbij een gemoedelijke sfeer voorop staat. Binnen het bedrijf werken zo'n 20 medewerkers dagelijks enthousiast aan pelletkachels. Het betreft een jong en groeiend team, waarbij er wekelijks patat wordt gehaald voor het hele bedrijf en er iedere vrijdagmiddag een vrijdagmiddagborrel georganiseerd wordt!

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere periode, waarin ook parttime werken bespreekbaar is. Daarnaast bieden we jou:

  • een hele leuke werkgever
  • salaris conform cao tussen de € 12,50 en € 16,50 bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding
  • wekelijks patat en een vrijdagmiddagborrel

Eet jij binnenkort op vrijdag mee bij dit leuke bedrijf? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 12 augustus. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je eerst meer informatie over de vacature 'lasser MIG/MAG'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken op het telefoonnummer 050 319 96 30. Je kunt ons ook mailen: infobedum@abiant.nl, of stap even bij ons binnen!

Deel deze vacature via