Vacature: Accountmanager Abiant Veenwouden

 • Salaris € 2815 - € 4060
 • Aantal uren per week 38 uur
 • Standplaats Veenwouden
 • Opleidingsniveau Hbo

Over de functie

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren van nieuwe opdrachtgevers en het overtuigen om zaken met Abiant te doen. Je krijgt dit voor elkaar door commerciële kansen te signaleren en deze optimaal te benutten, vrijblijvend interessante kandidaten aan te bieden en gebruik te maken van je netwerk. Daarna onderhoud jij als kennisdrager contact met je opdrachtgevers en adviseer je over personele vraagstukken. In de huidige marktsituatie krijg je de uitdaging om de juiste uitzendmedewerkers te vinden voor onze opdrachtgevers. Dit kun je onder andere realiseren door Abiant te presenteren op beurzen, scholen, open dagen en soortgelijke evenementen. Je hoeft dit niet alleen te doen, je hebt dagelijks contact met collega-accountmanagers over bijvoorbeeld openstaande vacatures en kansen in de markt. Uiteraard leg je gemaakte afspraken met opdrachtgevers en uitzendmedewerkers correct en eenduidig vast in ons personeelsinformatiesysteem. Tot slot draai je mee in het rooster van bereikbaarheidsdiensten.

Functie-eisen

Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Je signaleert en benut kansen in de markt voor Abiant. Vanzelfsprekend ben jij een teamspeler met een flinke dosis ondernemerschap en doorzettingsvermogen. Dit vul je aan met:

hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een commerciële richting
ervaring in een commerciële functie / (werk)omgeving
kennis van de markt in de regio is mooi meegenomen
rijbewijs B

Over het bedrijf

Het afgelopen decennium is Abiant uitgegroeid tot de grootste regionale uitzender van het noorden. Wij zijn de trotse werkgever van ruim 2.000 gedreven medewerkers, beter bekend als Abianters. Onze medewerker en opdrachtgevers bedienen wij vanuit elf vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe en de ondersteunende diensten Abiant Jobcoaching, Abiant EU Service en Abiant Werving en Selectie. Abiant is een betrokken, informele en laagdrempelige uitzendorganisatie. Door ons boerenhart en coöperatieve achtergrond denken wij als collectief. Wij zijn er voor al onze medewerkers, opdrachtgevers en voor elkaar. Kijk op www.abiant.nl voor nog meer informatie.

Wat wij bieden

Werken bij Abiant staat voor samenwerken. Wij zijn trots op onze coöperatieve genen. Dat voel je bij Abiant aan alles. Je zult je snel op je plek voelen. In jouw team heerst een gemoedelijke, collegiale, maar ook gedreven sfeer. Naast deze goede sfeer biedt Abiant jou:

 • een uitdagende functie in een dynamische en regionaal betrokken organisatie
 • een dienstverband voor een jaar met uitzicht op verlenging
 • een functie voor 37,5 uur per week (1 fte)
 • afhankelijk van je ervaring een salaris tussen € 2.815,- en € 4.060,- op basis van 37,5 uur per week (Cao Bedrijfsverzorgingsdiensten)
 • 26 vakantiedagen en 13 ATV-dagen (in vrije tijd) per jaar op fulltime basis
 • volop opleidingsmogelijkheden
 • een auto van de zaak
 • laptop en mobiele telefoon
 • winstafhankelijke uitkering
 • goede pensioenvoorzieningen


Enthousiast
​​​​​​​Kun jij je vinden in ons profiel en zie je jezelf al door Veenwouden en omgeving rijden als accountmanager? Reageer dan en stuur ons jouw CV. We zullen erna spoedig contact met jou opnemen. Heb je toch vragen over deze vacature? Neem dan gerust contact op met Marije Klomp (corporate recruiter) op maandag, dinsdag en donderdag bereikbaar op 06-23 70 99 91 en mklomp@abiant.nl.

Deel deze vacature via