Vacature: Vakantiewerk lifeguard

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 28 uur
  • Standplaats Koudum
  • Opleidingsniveau VmboHavoMbo

Over de functie

Ben jij scherp ingesteld en kan je daarnaast snel reageren op onveilige situaties? Dan is dit een vakantiebaan die goed bij jou past. Voor een vakantiepark in Koudum zoeken we per direct een lifeguard die komende zomer 3 of 4 dagen in de week aan de slag wil! Ook kun je blijven wanneer je een bijbaan voor langere tijd zoekt.

Werkzaamheden waar je aan kunt denken zijn; toezicht houden op ongevallen, toezicht houden op verdrinkingen, mensen aanspreken op onacceptabel gedrag, veiligheid waarborgen van de gasten, zwembad schoonmaken en ook het sanitair eromheen schoonhouden. De werkzaamheden zijn dus super divers, je word opgeleid door een ervaren lifeguard. Je gaat circa 3 a 4 dagen in de week aan de slag, deze worden verdeel over maandag tot en met zondag. Het rooster word in overleg gemaakt en je kunt op 11 juli al starten. Bij voorkeur ben je hele zomervakantie beschikbaar maar ook als je al vakantieplannne hebt horen we het graag. Na de vakantieperiode kun je blijven als invalkracht en uiteraard ben je de volgende vakantie weer van harte welkom! Lijkt het jou gaaf om in opleiding te gaan? Aarzel dan niet!

Functie-eisen

  • flexibel
  • minimaal 16 jaar oud
  • je beschikt over natuurlijk overwicht

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een luxe vakantiepark met volop mogelijkheden voor iedere gast. Ze zijn volop in ontwikkeling en ze horen bij de beste parken van Nederland! Het team is ontzettend gezellig en ze gaan voor elkaar door het vuur! Het is een prachtige omgeving, je krijgt dan ook het gevoel dat je vakantie hebt ondanks dat je aan het werk bent. Wat een top combinatie!

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor 26 tot 28 uur in de week bij een leuk en gezellige vakantiepark in Koudum. Het salaris is conform de recreatie cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 10,- tot € 12,- bruto per uur.

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag in de vakantie aan het werk? Solliciteer dan voor 8 augustus. Heb je nog vragen over de vacature ' Vakantiewerk lifeguard'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via