Vacature: Leerling opticien Bootmans Optiek

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Burgum
  • Opleidingsniveau HavoMbo

Over de functie

Sta je altijd in de winkel en denk je ik wil net even wat meer leren dan de reguliere werkzaamheden in een winkel? Dan is een baan als leerling opticien net iets voor jou! Voor Bootmans optiek in Burgum zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerling die werken en leren wil combineren. Sta jij binnenkort in de optiekzaak? We komen graag in contact!

Jouw taken als leerling opticien zullen grotendeels bestaan uit het helpen van de klanten. Hierbij kun je denken aan het netjes maken van de winkel, bestellingen klaar maken, advies geven aan klanten, ondersteunen met oogmetingen en daarnaast ben je ook nog verantwoordelijk voor de kassawerkzaamheden. Er zijn bij deze functie namelijk volop mogelijkheden. Je start als leerling opticien, maar hebt de mogelijkheid om door te groeien en uiteindelijk als opticien aan de slag te gaan. Met een service gerichte instelling en goede sociale vaardigheden kom je een heel eind. Al werkende leer je steeds meer! Daarnaast staan jouw collega’s klaar om je de fijne kneepjes van het vak te leren. Zodra jij er klaar voor bent, is het mogelijk om te starten met de opleiding tot opticien. Deze opleiding start in september, het gaat om een MBO 4 opleiding in bbl vorm. Je werkt ongeveer 32 uur en daarnaast ga je 1 dag in de week naar school. Na de opleiding kun je aan de slag als opticien, tot dat je de opleiding hebt afgerond ga je aan de slag als leerling. Kortom een super leuke veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden naar een vast contract bij Bootmans Optiek!

Functie-eisen

  • klantvriendelijk
  • leergierig
  • Mbo 3 / Havo diploma
  • bereid tot het volgende van de opleiding MBO 4 Opticien 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever Bootmans Optiek heeft twee vestigingen in Friesland, maar is voor de locatie Burgum op zoek naar een nieuwe collega. In totaal zijn er ongeveer 10 medewerkers werkzaam, op de vestiging waar jij komt te werken zijn er 4 medewerkers werkzaam. Het bedrijf waar je gaat werken, is een fijne werkplek met een informele, gezellige sfeer. De collega's zijn hecht en ze zullen je met open armen ontvangen. Een leergierige medewerker krijgt alle ruimte om meer over het vak te leren en zich verder te ontwikkelen. Volop kansen, sta jij te popelen om aan de slag te gaan?

Wat wij bieden

Het betreft een functie voor ongeveer 32 uur per week. Als het dienstverband bevalt van beide kanten, dan kan je er voor onbepaalde tijd aan de slag. Jouw werkdagen en werktijden zijn in overleg, maar hangen samen met de openingstijden van de winkel. Dit houdt ook in dat je bereid bent om tijdens de koopavond op vrijdagavond en op zaterdagen te werken. Dit zal niet elke week voorkomen maar jullie zorgen er als team voor dat de diensten eerlijk worden verdeeld. Het loon is conform cao en komt op € 11,- à € 12,- bruto per uur. Uiteraard groeit je loon mee wanneer je de opleiding succesvol hebt afgerond.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag starten als leerling opticien? Solliciteer dan voor 8 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Leerling opticien Bootmans Optiek'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via