Vacature: Opperman dakbedekking

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Leens
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Vind jij het leuk om je handen uit de mouwen te steken en heb je geen last van hoogtevrees? Lees dan snel verder!

Als opperman dakbedekking ga je samen met één of meerdere collega's op pad om diverse dakbedekkingen (bitumen, kunststof, pannen) in zowel de nieuwbouw- als de renovatiesector aan te brengen. Ook bij particulieren zorgen jullie ervoor dat door vakkundige afwerking de kwaliteit van elk dak, van kleine berging tot bedrijfspand, hellend of vlak, is gewaarborgd. Na een dag hard werken, ruimen jullie samen de werkplek op. De volgende dag gaan jullie er weer met frisse moed tegenaan en wordt wederom de klus geklaard. 

Onze opdrachtgever is volop bezig in de Noordelijke provincies. Het is voor onze opdrachtgever geen probleem als je nog geen ervaring hebt, met een leergierige houding kom je ver. Wie weet ben jij over een aantal jaar een echte vakman of vakvrouw!

Functie-eisen

  • ervaring in of affiniteit met de bouwsector
  • geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • geen last van hoogtevrees
  • enthousiast
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gevestigd in de provincie Groningen. Kwaliteit staat voorop bij onze opdrachtgever, daarnaast dragen ze graag hun kennis over op nieuwe medewerkers maar ook op hun klanten. Het bedrijf bestaat bijna 20 jaar en ze gaan er nog steeds met evenveel plezier tegenaan! De klanten van dit bedrijf zijn zowel particulieren als grotere projecten. 

Wat wij bieden

Je kunt per direct fulltime aan de slag bij onze opdrachtgever. Jouw salaris wordt vastgesteld aan de hand van de bedrijfseigen regeling van onze opdrachtgever en jouw kennis en ervaring. Het loon ligt tussen de € 10,- en € 15,- bruto per uur. Een paar veiligheidsschoenen, een helm en een persoonlijk kledingpakket ligt bij aanvang van de werkzaamheden voor jou klaar.

Voor meer informatie of vragen over de vacature "opperman dakbedekking" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wil je direct reageren op deze vacature? Dat kan door te klikken op onderstaande button. Doe dat zo snel mogelijk of in ieder geval voor 10 augustus aanstaande.

Deel deze vacature via