Vacature: Productiemedewerker voedingsindustrie Kleinstesoepfabriek

 • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
 • Aantal uren per week 40 uur
 • Standplaats Leek
 • Opleidingsniveau OngeschooldVmbo

Over de functie

Werk jij graag in een schone omgeving en maak jij graag dingen lekker op smaak voor de consument? Heb jij verder ook ervaring in een productieomgeving? Lees dan snel verder! 

Voor de Kleinstesoepfabriek in Leek zijn wij op zoek naar een productiemedewerker. Voor deze functie is het van belang dat je minimaal 3 jaar werkervaring hebt en dan bij voorkeur ook in een productieomgeving. Als medewerker van dit mooie, relatief jonge bedrijf, ben je verantwoordelijk voor het productieproces. Ook is het taak om bepaalde formulieren op gebied van voedselveiligheid in te vullen. Werkzaamheden uit jouw takenpakket zijn onder andere:

 • Het verzamelen van grondstoffen voor een recept
 • Het koken van een soep naar recept
 • Het afvullen van het eindproduct in glazen potten of zakken
 • Het etiketteren van de producten
 • Het schoonmaken van de gebruikte ruimtes en machines

Het betreft een fulltime functie en het is de bedoeling dat, mits het van beide kanten goed bevalt, het werk voor langere tijd is. De koks starten om 07.00 uur en de collega's in de productie om 08.00 uur (tot 17.00 uur).

Functie-eisen

 • mbo werk- en denkniveau
 • op de hoogte van de HACCP-regels en andere voedselveiligheidsrichtlijnen (of bereid dit te leren)
 • woonachtig in (de omgeving van) Leek

Verder is het van belang dat je een bepaald tempo aan kan houden en (soms) kan werken onder druk. Je hebt een sterke persoonlijkheid en deinst niet snel terug. Je bent enthousiast en leergierig en je voelt je betrokken bij de (biologische) voedselindustrie.

Over het bedrijf

''Echte soep heeft tijd nodig. Wij geven liefde & tijd om échte soep te maken, waarmee we op duurzame wijze de aarde voeden. Onze opdrachtgever maakt biologische bouillons en soepen.
Door bijzondere recepten, smaakvolle fairtrade en biologische ingrediënten en aandachtige productie, ontstaat een product waarmee we mensen blij maken en verwarmen via de smaak. Hierdoor zijn we met elkaar verbonden. De producten en hun verpakking zijn duurzaam. Innovaties zijn gericht op maximale vernieuwing en houdbaarheid.

In Leek koken 10 mensen elke dag op ambachtelijke wijze en met veel overgave de biologische soepen en bouillons. Soep zoals je het thuis maakt, maar dan in een grotere soepketel: met echte biologische ingrediënten en krachtige kruiden & specerijen. Zonder E-nummers of onnatuurlijke smaakmakers.''

Wat wij bieden

Wij bieden per 1 september aanstaande werk in een leuk en betrokken team met een salaris conform de cao gemaksvoedingsindustrie, jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij de productiemedewerker voedingsindustrie waar de Kleinstesoepfabriek naar op zoek is? Solliciteer dan direct of voor 11 augustus aanstaande! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie over de vacature "productiemedewerker voedingsindustrie Kleinstesoepfabriek? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via