Vacature: Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 37 uur
  • Standplaats Wolvega
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een super leuke afwisselende functie waarbij je in het magazijn werkt maar daarnaast ook op pad gaat om artikelen te brengen bij de klant? Dan is dit net een baan voor jou! Een leuk voordeel is dat je rechtstreeks op contract komt bij onze opdrachtgever in Wolvega! Wil jij deze nieuwe uitdaging aan gaan?

De werkzaamheden zijn super divers je kan hierbij denken aan bestellingen bezorgen, klanten ontvangen, producten mee geven die besteld zijn, uitgifte van goederen, afrekenen en daarnaast verwerk je alle bijkomende administratie. Naast alle werkzaamheden die met de uitgifte van goederen te maken hebben ben je ook verantwoordelijk voor de binnenkomende goederen, Hierbij kun je onder andere denken aan de retouren, deze moeten worden gecontroleerd op schade en wanneer nodig worden deze gedemonteerd. Verder zorg je er voor dat het magazijn schoon en netjes blijft zodat alle producten op de juiste plek staan zodat jullie alles snel en efficiënt kunnen leveren. Tijdens het werk ben je vele aan het tillen sjouwen, de sportschool is dus niet meer nodig in de avontuurtjes. Ben jij enthousiast geworden? We vertellen je graag meer over deze diverse functie. 

Functie-eisen

  • woonachtig in de omgeving van Wolvega
  • hef-/reachtruckcertificaat (bereid om te halen)
  • fysiek sterk

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een familiebedrijf er zijn korte lijntjes en er heerst een ons kent ons sfeer. Ze geven jou de ruimte om jezelf te ontwikkelen en mee te denken over eventuele verbeteringen binnen het bedrijf. Je komt te werken in een hecht team en ze zijn op zoek naar een medewerker die voor onbepaalde tijd bij hun aan de slag wil. Kortom veel mogelijkheden binnen het bedrijf.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van 37 uur per week. Het bruto uurloon is conform de cao Detailhandel non-food wonen en ligt tussen de 11,- en 13,- daarnaast krijg je een reiskostenvergoeding van 0,19 per km. Abiant verzorgt de werving en selectie voor deze vacature, je treed dus rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst.

Begin jij het liefst zo snel mogelijk als bijrijder meubels bij onze opdrachtgever? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 10 augustus tegemoet. Heb je nog vragen over de vacature 'Magazijnmedewerker' ? Neem dat contact op met ons uitzendbureau in Joure op telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via