Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Spreekt de industriële reiniging jou aan en word jij enthousiast van bijzondere projecten en afwisselend werk? Dan zoeken wij jou! Daarnaast ben je op zoek naar een vaste baan en een bedrijf waarin je in een super hecht en gezellig team terecht komt? Reageer dan snel! Voor onze opdrachtgever in Franeker zijn we op zoek naar een industrieel reiniger die het liefste morgen al wil beginnen!

Als industrieel reiniger deins jij niet terug van werken op hoogte. Jij springt vrolijk de ladder op en begint aan iedere klus alsof het de eerste is. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van de gevels, schoonmaken van de kozijnen. Maar ook komen er vaak projecten langs van het reinigen van bijzondere projecten zoals sluizen en kademuren. Meestal ben je aan het werk in groepjes van 2 of 4. Samen zorgen jullie er voor dat alles weer glimt als een spiegeltje. Samen zijn jullie een hecht team en klaren jullie de klus. De voorkeur gaat uit naar een ervaren industrieel reiniger, maar ze staan zeker open om medewerkers intern op te leiden. Wanneer je beschikt over een B rijbewijs en een gezonde dosis motivatie ben je ook van harte welkom bij onze opdrachtgever.

Functie-eisen

  • B rijbewijs
  • geen hoogtevrees
  • VCA-certificaat (bereid te halen op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is ooit begonnen als een eenmanszaak en is de loop van de jaren uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Inmiddels werken er ruim 40 mensen en zijn zitten ze in een prachtig pand in Franeker. Ze werken in verschillende segmenten in de markt maar hoofdzakelijk bestaat hun klantenkring uit : bedrijven, overheden en particulieren. Daarnaast staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Er hangt een fijne sfeer iedereen kent elkaar en er heerst een ons kent ons sfeertje.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een fulltime baan voor langere periode. Daarnaast bieden wij een salaris conform de schoonmaak cao dat passend is bij jouw opleiding en ervaring. Dit zal tussen de €12,- en €14,- bruto per uur zijn. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van ongeveer 07:00 uur - 16:00 uur. 

Wil jij binnenkort nog starten als industrieel reiniger? Solliciteer dan voor 11 augustus. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in  Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via