Vacature: Schoonmaker woon-zorgcomplex de Werf

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 9 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar een adres waar je elke dag een paar uurtjes aan de gang kunt? Dan is dit schoonmaakadresje perfect, je gaat namelijk 1,75 uur per dag aan de gang van maandag tot en met vrijdag. Tijden kun je zelf indelen in de avonduren! Wil jij graag parttime aan de slag als schoonmaker in Joure? We vertellen je graag meer.

Voor het woon-zorgcomplex de Werf in Joure zijn we op zoek naar een schoonmaker. De werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit het stoffen, moppen, stofzuigen, en het reinigen van bureaus, kamers en sanitair. Het gezondheidscentrum wordt dagelijks veel bezocht dus het is belangrijk dat het schoon is. Het is belangrijk dat jij secuur bent en dat je zelfstandig kunt werken. Je doet het gebouw samen met een collega. Samen verdelen jullie de taken en zorgen jullie dat alles er weer tip top uit ziet.

Je gaat aan de slag van maandag tot en met vrijdag. Vanaf circa 16.30 uur kun je in het gebouw terecht. Je kunt je tijden in overleg bepalen dus het is ook mogelijk om bijvoorbeeld vanaf 19:00 te starten. Je werkt elke avond circa 1,75 uur per avond. Je kunt op korte termijn al starten.

Functie-eisen

  • woonachtig in Joure(omgeving)
  • beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf met verschillende opdrachten door het hele land. Ze handelen snel en gaan altijd voor het beste resultaat. Door de korte lijnen en de goede communicatie weet je daarom altijd waar je aan toe bent! In de locatie Joure kom je samen te werken met 2 collega's, de objectleidster is altijd beschikbaar voor vragen en overleg. Kortom een leuk bedrijf met in de toekomst mogelijkheden om eventueel meerdere projecten te doen wanneer dit gewenst is.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor een aantal weken. Je kunt hierna blijven om af en toe een dienst in te vallen. Het salaris is conform cao schoonmaak- en glazenwassers bedrijf en zal tussen €11,83 en €12,- bruto per uur zijn. Bij voorkeur woon je in de omgeving van Joure omdat de reiskosten in de schoonmaak cao niet vergoed worden!

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker in Joure? Solliciteer dan voor 9 augustus.  Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker woon-zorgcomplex de Werf ? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via