Vacature: Parttime schoonmaker vakantiehuisjes

  • Salaris Tussen € 11,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Terkaple
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMavo

Over de functie

Heb jij ervaring met schoonmaakwerkzaamheden en ben je op zoek naar een (bij) baan in de omgeving van Joure? Lees dan snel verder! Wellicht is deze vacature voor schoonmaker precies wat jij zoekt.

Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar schoonmakers voor vakantiewoningen in Terherne en Terkaple. De werkzaamheden bestaan onder andere uit het verschonen van de bedden, schoonmaken van sanitair, keuken en meubilair, stofzuigen en dweilen van de vloeren. Je vormt samen met jouw collega’s een enthousiast schoonmaakteam. Soms werk je samen met een collega, soms ga je zelfstandig aan de slag. Uiteraard help je elkaar waar nodig.

Functie-eisen

  • woonachtig in omgeving Joure 
  • beschikbaar op maandag en vrijdag 

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever ga je een super zomer tegemoet! Het is een super leuk schoonmaakbedrijf waarbij er snel geschakeld wordt. Ze zijn breed georiënteerd en alles is mogelijk. Wie weet kun je na het vakantieseizoen ook nog elders aan de gang.

Wat wij bieden

Wij bieden een tijdelijke, parttime functie. Jouw werkdagen zijn maandag en vrijdag van 9:00 uur tot ongeveer 15:00 uur. Het salaris is conform cao en afhankelijk van jouw ervaring. Een richtlijn is €11,- tot €12,- bruto per uur. Let op: de reiskosten voor deze functie worden niet vergoed. Je woont dus bij voorkeur in de directe omgeving van Joure zodat de reisafstand beperkt blijft.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als schoonmaker op één van de locaties? Solliciteer dan voor 11 augustus.  Heb je nog vragen over de vacature 'Schoonmaker vakantiehuisjes'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen, telefonisch te bereiken op 0512 220 440.

Deel deze vacature via