Vacature: Leerling hovenier

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Surhuizum
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Tussen de bomen, struiken en planten en met je handen in de klei voel jij de helemaal thuis. En zo nu en dan ga jij met je neus tussen de boeken om nog meer over het hoveniers vak te leren.

Als leerling hovenier ga je met je collega hovenier mee om de werkzaamheden in het groen in de praktijk te leren. De werkzaamheden die je gaat uitvoeren zijn divers omdat je op meerdere klussen aan het werk bent. De ene dag werk je in het onderhoud en ga je schoffelen, snoeien, bladblazen, bosmaaien of onkruid bestrijden. Wanneer je mee werkt tijdens een aanleg klus bestaan jouw werkzaamheden uit het plaatsen van tuinhuisjes of schuttingen, borders aanleggen, voorbereidingen treffen voor het aanleggen van bestratingen en vervolgens helpen met bestraten. Als leerling hovenier werk je op diverse plekken voor zowel particulieren en bedrijven. Wanneer je de fijne kneepjes van het vak kent biedt het bedrijf jou de ruimte om zelfstandig op pad te gaan.


Functie-eisen

  • gemotiveerd om te leren
  • bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B(E) 

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een kleinschalig hoveniersbedrijf in Buitenpost. Er heerst een gemoedelijke werksfeer tussen de medewerkers.

Wat wij bieden

Je gaat 4 dagen in de week aan het werk om de praktijk te leren en 1 dag naar school voor theorie. Het bruto uurloon wat hier bij hoort ligt tussen de € 6,40 en € 11,17  dit is afhankelijk van jouw leeftijd.

Wil jij graag aan het werk als BBL hovenier om vervolgens als echte vakman in het groen aan het werk te gaan? Dan ontvangen wij graag uiterlijk 11 augustus jouw sollicitatie. Heb je nog vragen over de vacature BBL hovenier? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via