Vacature: Metselaar

  • Salaris Tussen € 13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Leeuwarden
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Specie mixen, het op maat maken van stenen, het plaatsen van profielen en het afwerken van voegen. Zomaar wat taken die jou als metselaar uit gaat voeren. Voel jij je aangesproken? Lees hier de vacature die wij voor jou beschikbaar hebben.

Je hebt als metselaar een afwisselende functie. Allereerst bereid je het metselwerk goed voor. Je leest de tekening en bepaal welke materialen je nodig hebt. Vervolgens ga je aan de slag en voer je de werkzaamheden uit. De werkzaamheden die jij voornamelijk uit gaat voeren zijn: specie mixen, vaststellen van metselverband, stenen op maat zagen, afwerken van voegen, je plaatst lateien en voert metselwerk uit met behulp van profielen en metseldraad. Als metselaar  ga je aan het werk op verschillende plekken in Noord-Nederland en voer je de werkzaamheden zowel zelfstandig als in teamverband uit. 

Heb jij geen ervaring als metselaar maar wil je het vak leren? Ook dan komen wij graag met jou in contact om de mogelijkheden te bespreken. 

Functie-eisen

  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Je gaat fulltime aan het werk van maandag tot en met vrijdag. Een werkweek van 4 dagen is ook bespreekbaar. Bij goed functioneren en wederzijds enthousiasme kun je voor onbepaalde tijd aan het werk. Het zou mooi zijn als je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat, mocht je deze niet (meer) hebben dan kun je via Abiant uitzendgroep een dagcursus volgen om dit certificaat te behalen. Het bruto uurloon is conform de cao schoonmaak en ligt tussen de € 13,- en € 17,-. Het bedrijf geeft jou ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling met doorgroeimogelijkheden

Ben jij de metselaar die onze opdrachtgever zoekt? Dan zien wij graag jouw sollicitatie uiterlijk 11 augustus  tegemoet! Heb je nog vragen over de vacature metselaar? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via