Vacature: Gevelspecialist

  • Salaris Tussen € 13,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een allrounder als het gaat om gevels? En wil jij als vakman/vrouw aan het werk als ‘’gevelspecialist’’? Kom dan werken bij onze opdrachtgever in de omgeving van Franeker! 

Als allround gevelspecialist ben jij dagelijks bezig met verschillende voeg- en metselwerkzaamheden, scheurherstel, betonreparaties en gevelschoonmaak. Je hebt kennis van zaken en bent gemotiveerd om aan de slag te gaan. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Voor deze functie is het belangrijk dat je geen last hebt van hoogtevrees. Als gevelspecialist denk je in oplossingen en ga je geen enkele uitdaging uit de weg!

Functie-eisen

  • werkervaring als gevelspecialist (prè)
  • rijbewijs B en/of C 

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een groot schoonmaakbedrijf in de provincie Friesland. Het bedrijf heeft een uitgebreid pakket van diensten zoals: schoonmaakonderhoud, specialistische reiniging, gevelrenovatie en betonrenovatie. Het bedrijf is werkzaam voor onder andere woningcorporaties, overheid, zorginstellingen, maar ook particulieren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie voor langere tijd en bij goed functioneren biedt het bedrijf doorgroeimogelijkheden aan. Daarnaast is er ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Het bruto uurloon ligt tussen de € 13,00 en € 15,00 conform de cao schoonmaak. Voor deze functie is het belangrijk dat je in het bezit bent van een geldig VCA certificaat. Indien je dit certificaat niet (meer) hebt dan biedt Abiant jou een dagcursus aan. 

Ben jij de Gevelspecialist die wij zoeken? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via telefoonnummer 0512 22 04 40. Je kunt tot 11 augustus reageren op deze vacature. 

Deel deze vacature via