Vacature: Glazenwasser

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Word jij blij van blinkende ramen en kozijnen? En draag jij daar graag je steentje aan bij? Dan hebben wij een mooie baan als glazenwasser in Leeuwarden voor jou!

Aan het begin van de dag bespreek je samen met je collega's de werkzaamheden voor die dag. Als glazenwasser kom jij op verschillende locaties zowel bij particulieren als bij bedrijven. De ene dag maak je bij iemand thuis de ramen schoon en de andere dag ben je het glaswerk van een flatgebouw aan het poetsen.  Voor deze functie is het ook belangrijk dat jij kunt werken op hoogte. Je werkt zowel zelfstandig als samen met je collega's op een klus. Je krijgt dan een bedrijfsauto, gevuld met materialen, mee die je nodig hebt als glazenwasser.

Functie-eisen

  • Rijbewijs b
  • Geen hoogtevrees

Over het bedrijf

Je gaat aan het werk bij een bedrijf met een uitgebreid takenpakket van diensten. Het bedrijf is actief door het hele land voor onder andere woningcorporaties, vastgoedverbeteraars, VvE beheer, overheid, zorginstellingen, fabrieken én particulieren.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie van 40 uur per week en je werkt van maandag tot en met vrijdag. Een werkweek van 4 dagen is ook bespreekbaar. Het bruto uurloon dat je gaat verdienen ligt tussen de € 11,50 en € 13,50 conform de cao schoonmaak. Het zou mooi zijn als je een vca-certificaat hebt, mocht je deze niet hebben dan zorgt Abiant er voor dat je deze in één dag kunt behalen.

Is deze baan als glazenwasser iets voor jou? Dan zien we graag jou sollicitatie tegemoet. Je kunt tot uiterlijk 11 augustus solliciteren. Heb je nog vragen over de vacature glazenwasser? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen op telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via