Vacature: Werkvoorbereider groen / planner

  • Salaris Tussen € 2255,- en € 3300,-
  • Aantal uren per week 36 uur
  • Standplaats Winsum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Snel schakelen, contact met veel verschillende mensen en affiniteit met (openbaar) groen! Zijn dat drie dingen waar jij energie van krijgt? Lees dan verder, want misschien is de vacature werkvoorbereider groen / planner wat voor jou!

Als werkvoorbereider groen / planner houd jij je bezig met de werkzaamheden in het groen die op dat moment in uitvoering zijn. Jij bent het aanspreekpunt voor voormannen die met vragen komen, en andersom houd jij de voormannen op de hoogte van ontwikkelingen. Aan de hand van deze contacten stel je de planning bij. Ook wanneer burgers contact zoeken over klachten, meldingen of burgerinitiatieven sta jij ze te woord en help je ze verder. Daarnaast hoort een administratieve afwikkeling bij jouw werkzaamheden en houd je registraties bij. Je bent in deze functie werkvoorbereider groen / planner dus echt de schakel tussen de voormannen, je collega's en de inwoners van de gemeente. 

Functie-eisen

Jij past goed binnen de organisatie wanneer jij een mbo opleiding hebt afgerond richting groen of vergelijkbaar. Daarnaast:

  • zie je het werk liggen en houd je van afwisseling in je werk
  • ben je communicatief vaardig en een teamspeler
  • heb je ervaring als werkvoorbereider of planner, bij voorkeur in het groen

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een gemeente in Groningen. Jij komt te werken binnen het team Bedrijfsbureau, daar werk je samen met zo'n 15 collega's. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke functie als werkvoorbereider / planner groen bij een gemeente in Groningen. Het betreft een tijdelijke functie ter vervanging voor ziekte, voor ten minste vier maanden, afhankelijk van het ziekteherstel van de collega kan dit langer duren. 

Voor jouw werkzaamheden ontvang je een salaris conform de cao gemeenten, de functie is gewaardeerd op schaal 7 en ligt afhankelijk van jouw ervaring tussen de € 2255,- en € 3300,- bruto per maand. Daarnaast ontvang je flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05% bovenop het brutoloon. Ook bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op en ontvang je reiskostenvergoeding. 

Is dit jouw ideale functie in het groen? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 12 juli. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'werkvoorbereider / planner groen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 050 319 96 30, of mail ons: infobedum@abiant.nl

Deel deze vacature via