Vacature: Industrieel reiniger

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij op zoek naar super leuke baan in een gezellig team? Dan is dit de juiste vacature voor jou! Als industrieel reiniger werk je in dagdiensten en kom je te werken op projecten in heel Friesland. Onze opdrachtgever is gevestigd in Joure maar het is geen enkel probleem als je elders in de provincie woont. Zorg jij ervoor dat alles weer perfect schoon is? Met een glimlach en een knipoog? We komen graag met je in contact.

Als industrieel reiniger heb jij afwisselende taken. De ene dag heb je verantwoordelijkheden voor de reinigingswerkzaamheden in de (food)industrie en de volgende dag ben je bijvoorbeeld aan het glazen wassen. Je komt daarbij op veel verschillende plaatsen in de hele provincie Friesland. Het is belangrijk dat je met 2 benen op de grond blijft staat maar in dit geval werk je ook regelmatig op hoogte. Hoogtevrees is daarom niet gewenst in deze functie. Je zult voornamelijk in een team van 2 tot 4 collega's werken. Maar het kan ook wel eens voorkomen dat je zelfstandig met de bedrijfsauto op pad gaat. Bij voorkeur ben je daarom in het bezit van een rijbewijs of ga je deze op korte termijn halen. Het is is niet nodig om ervaring als industrieel reiniger te hebben.  Heb je al wel ervaring opgedaan in een vorige baan, is dit natuurlijk super mooi meegenomen. Maar er zijn genoeg collega's die je het vak graag willen leren. Dat is het mooie van werken in een team, je kunt van elkaar leren en blijven ontwikkelen Daarnaast staat lol maken ook centraal bij onze opdrachtgever. Blije medewerkers, blije klanten en een blije opdrachgtgever. Wie wil dat nou niet?

Functie-eisen

  • rijbewijs b (bij voorkeur)
  • woonachtig in Friesland
  • VCA-certificaat (of bent bereid dit binnen 3 maanden te halen op kosten van Abiant)

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever in in Joure gevestigd en is sterk in reiniging, onderhoud en renovatie. Wegens groei zijn ze op zoek naar versterking in hun team. Voor zowel vaste - als flexibele krachten hanteert de opdrachtgever een actief opleidingsbeleid om kennis en vaardigheden te blijven ontwikkelen. Daarnaast hanteren ze een preventief gezondheidsbeleid en faciliteren ze onder andere in fysiotherapie en gezonde voeding. De opdrachtgever onderscheidt zich door de kernwaarden: vakkundig, betrouwbaar en teamwork. Ze zijn echt op zoek naar medewerkers die zich voor een langere tijd aan het bedrijf willen binden.

Wat wij bieden

Wij bieden een baan voor gemiddeld 40 uur in de week bij een schoonmaakbedrijf uit de omgeving van Joure. Ze zijn op zoek naar een vaste medewerker die voor langere tijd bij het bedrijf wil blijven! Het salaris is conform de schoonmaak cao en afhankelijk van jouw leeftijd. Een richtlijn is € 11,83  tot € 14,- bruto per uur. 

Ben jij die enthousiaste topper die wij zoeken en wil je graag aan het werk als industrieel reiniger in Joure? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie voor 12 augustus Heb je nog vragen over de vacature 'Industrieel reiniger'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via