Vacature: Distributiechauffeur C / CE

  • Salaris Tussen € 13,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Marum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Is distributiewerk jou op je lijf geschreven? En ben je een doorpakker met een fysiek goede gezondheid? Dan is dit misschien wel de functie waarnaar je op zoek bent.

Ter versterking van de distributiewerkzaamheden zijn wij voor onze opdrachtgever op zoek naar een chauffeur. Als distributiechauffeur zorg je er dagelijks voor dat de bestellingen op tijd en correct afgeleverd worden bij de klant. Daarnaast zul je onderweg weer goederen voor ons meenemen bij telers en zuivelproducenten in Noord-Nederland.

Onderweg ben jij het visitekaartje van onze opdrachtgever. Het is daarom belangrijk dat je altijd netjes en correct handelt naar de klant. Je start 's ochtends tussen 04.00 en 06.00 uur. Mocht je liever in de avond willen werken, dat is in overleg ook mogelijk. Onze opdrachtgever heeft namelijk ook avondritten.

Functie-eisen

  • relevante werkervaring is een pre.
  • fysiek goede gezondheid
  • flexibele instelling
  • rijbewijs C, bij voorkeur rijbewijs CE
  • affiniteit met (biologische) groente/fruit is een pre, geen harde eis.

Over het bedrijf

Het streven van onze opdrachtgever is zoveel mogelijk uit de regio te betrekken en uit te leveren. Op deze manier ondersteunt zij de Noordelijke telers en producenten van beste biologische verswaren; daarnaast draagt dit bij aan een zo klein mogelijke voetafdruk op onze kostbare planeet. De mooiste aardappelen, groenten en fruit, vlees, kaas en zuivel vind je in het Noorden!

Wat wij bieden

Wij bieden een uitdagende baan binnen een leuk team in een groeiende organisatie. Het betreft een fulltime functie voor (on)bepaalde tijd. Beloning vindt plaats op basis van de geldende cao, ervaring en leeftijd (jeugdschalen). Daarnaast ligt bij aanvang van de werkzaamheden een persoonlijk kledingpakket met een paar veiligheidsschoenen op jou te wachten. 

Wil jij binnenkort starten als chauffeur bij onze opdrachtgever? Solliciteer dan voor 12 augustus aanstaande. Voor vragen of meer informatie over de vacature van "distritbutiechauffeur" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord.

Deel deze vacature via