Vacature: Sloper

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Grootegast
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Niet zomaar iets slopen, maar slopen met beleid. Dat is wat jouw verantwoordelijkheid als sloper is.

Niet zomaar met een (sloop)hamer in het rond slaan, maar met beleid. Samen met je collega's ben je als sloper verantwoordelijk voor alle (voorbereidende) werkzaamheden rondom de demontage en sloop van hoog- en laagbouw. Denk daarbij aan muren en vloeren van bijvoorbeeld flats en kantoorgebouwen. Uiteraard maak je er niet alleen een bende van, maar zorg je er samen met je collega's voor dat alles ook weer netjes opgeruimd en afgevoerd wordt.

De voorkeur gaat uit naar iemand die fulltime beschikbaar is; ben je aantal (vaste) dagen per week beschikbaar dan is dat zeker bespreekbaar.

Functie-eisen

  • ervaring / affiniteit met sloopwerkzaamheden of de bouwsector
  • een geldig VCA-certificaat (of bereid deze te halen)
  • eigen vervoer

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever uit de omgeving Groningen is gespecialiseerd in de sloop en demontage van hoog- en laagbouw met in het bijzonder liften. De opdrachten vinden vooral plaats in drie noordelijke provincies. Het betreft een klein bedrijf met korte lijnen waarbij goede sfeer belangrijk is.

Wat wij bieden

Een contract voor (on)bepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden Jouw salaris wordt gebaseerd op jouw leeftijd (jeugdschalen), ervaring en is conform de cao bouw en infra. Denk daarbij aan een bruto uurloon tussen € 11- en € 14,-. Bij aanvang van de werkzaamheden ontvang je een paar veiligheidsschoenen, helm en een persoonlijk kledingpakket.

Ben jij de sloper die wij zoeken? Solliciteer dan uiterlijk 13 augustus aanstaande. Voor meer informatie of vragen over de vacature 'sloper' kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44. Wij staan je graag te woord

Deel deze vacature via