Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 11,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij interesse in de bollenteelt? Ben jij op zoek naar een werkplek in de akkerbouw waar je het gehele jaar terecht kunt? In zijn wij op zoek naar een fulltime medewerker akkerbouw.

Jij helpt mee met alle voorkomende werkzaamheden die behoren bij het planten en oogsten van bloembollen. Hierbij kun je denken aan het werken met een zaaimachine en het staan op een rooimachine. Je rijdt de de bloembollen naar de schuur, gaat ze spoelen en zet ze klaar voor transport. In de drogere periodes zorg jij ervoor dat de sproei installatie wordt geplaatst.

Wij zijn op zoek naar een medewerker met ervaring in de akkerbouw. Je hebt aantoonbare ervaring met trekkerwerkzaamheden. Omdat jij weet hoe het werkt in de akkerbouw ben je bereid om bij piekperiodes lange dagen te maken om de gewassen tijdig uit de grond te krijgen. 

Functie-eisen

  • ervaring in de akkerbouw
  • ervaring met trekker
  • flexibel inzetbaar

Over het bedrijf

Bij deze opdrachtgever richtten ze zowel op de bloembollenteelt als akkerbouw. Ze telen voornamelijk lelie en tulpenbollen en verschillende akkerbouwproducten zoals uien en bieten. 

Wat wij bieden

Jij komt te werken bij een akkerbouwbedrijf waar je het gehele jaar kunt werken. De hoogte van jouw salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring en wordt in overleg bepaald. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 15,- conform cao Open teelten.

Ben jij op zoek naar een leuke werkplek in de akkerbouw? Solliciteer dan voor 15 augustus op deze vacature medewerker akkerbouw. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via