Vacature: Schoonmaker kantoren

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 10 uur
  • Standplaats Berltsum
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij een (bij)baan in de schoonmaak waarbij je flexibel je uren in kan vullen. Werk jij netjes en heb je een flexibele werkhouding. Zoek dan niet verder dan is dit de vacature voor jou! 

Als schoonmaker ga jij kantoorpanden schoonmaken voor of na kantoortijden. Een schone werkomgeving is van groot belang, jij draagt dan ook zorg dat de kantoren schoon en netjes worden afgeleverd. 

Je werkzaamheden zullen bestaan uit o.a. het legen van de prullenbakken, bureaus afnemen, vloeren schoonmaken en ook aan de wc’s en kantine neem je mee. Jij zorgt ervoor dat het kantoor(pand) snel weer helemaal spik en span is. Je tijden zijn in overleg flexibel in te plannen. Je werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. De werktijden mag je zelf indelen, je werkt ongeveer 8-9 uren werk per week. De uren mogen ook verdeeld worden over 2 dagen, dus op woensdag en vrijdag bijvoorbeeld 4 uren per dag in de ochtend of avonduren. Heel flexibel dus! 

Functie-eisen

  • positieve en flexibele werkhouding
  • netjes werken

Over het bedrijf

Het bedrijf bestaat 27 jaar en levert vele verschillende schoonmaakdiensten. Jouw nieuwe werkgever is gevestigd nabij Berlikum en heeft verschillende panden waar zij de schoonmaak verzorgen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een (bij)baan waarbij je flexibel je eigen werkuren in mag delen. Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf tussen de € 10,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bouw je natuurlijk vakantiegeld en vakantiedagen op!

Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Reageer dan via onze website voor 14 augustus en wie weet ben jij binnenkort aan de slag. Heb je nog vragen of zijn er dingen onduidelijk? Neem dat contact op met ons uitzendbureau in Veenwouden op telefoonnummer 0511 726 000.

Deel deze vacature via