Vacature: Aanpakker groen onderhoud

  • Salaris Tussen € 8,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Gytsjerk
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Voor de gemeente Westerkwartier zijn wij op zoek naar een fulltime aanpakker in het groen. Ben je graag buiten aan het werk en help je graag mee in het groen? Reageer dan op deze vacature.

Je werkt mee met hoveniers die onderhoudt werkzaamheden uitvoeren aan plantsoenen voor de gemeenten. Jij ondersteund ze bij hun dagelijkse werkzaamheden. Hierbij hebben ze een echt aanpakker nodig die helpt om de benodigde spullen klaar te zetten en weer op te ruimen. Jouw taak is erg belangrijk want jij draagt zorgt voor een veilige en nette werkomgeving.  Je taken zullen onder anderen bestaan uit: 

  • het klaar zetten van afzettingen doormiddel van pionnen,
  • de werkomgeving netjes houden door gereedschap en rommel op te ruimen,
  • veilige werkomgeving creëren,

Het kan zijn dat je daarnaast ook nog bezig gaat met onkruid wieden, bemesten en knippen van bomen en planten etc. Je werktijden zijn vanaf 7.00 tot 16.00 uur.

Kom je niet uit de omgeving van het Westerkwartier dan is dat geen probleem. Het is mogelijk dat je wordt opgehaald door collega's vanuit Buitenpost of Surhuisterveen op de route naar Leek.

Functie-eisen

- Je kunt overzicht bewaren
- Je bent een gedreven en enthousiaste aanpakker
- Je kan zelfstandig werken
- je hebt enige ervaring in het groen

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een grote speler op het gebied van grond-, weg-, waterbouw en de milieutechniek. Het bedrijf bestaat al meer als 100 jaar en is in die tijd uitgegroeid tot een absolute specialist. Het bedrijf heeft veel expertise zelf in huis waardoor elke uitdaging kan worden gerealiseerd. Het bedrijf staat voor een totale ontzorging, van ontwerp en advies tot en met realisatie en onderhoud.  

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie als aanpakker groen onderhoud. Het loon is conform de cao GGI (Groen, Groen en Infrastructuur) en ligt tussen de € 8,- en € 13,- afhankelijk van je opleiding en ervaring.
Is aanpakker groen onderhoud de baan die bij jou past? Reageer dan snel op deze vacature. Heb je nog vragen, neem dan contact op voor 14 augustus met ons uitzendbureau in Veenwouden op 0511 72 60 00.

Deel deze vacature via