Vacature: Schoonmaker Assen

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 12 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Zoek jij een (bij)baan waarbij je meerdere avonden per week schoon kunt maken in panden in Assen? Zoek dan niet verder, want dan hebben wij de plek voor jou!

Voor een aantal panden in Assen zijn wij op zoek naar schoonmakers. Het gaat hierbij om verschillende panden, zoals een autobedrijf, een productiebedrijf en een sociale instelling, waarbij er iedere avond werk is! Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het dweilen van vloeren, het schoonmaken van toiletten en het reinigen van kantines. Wanneer jij twee of meer avonden per week beschikbaar bent kunnen we al wat voor jou doen! Ervaring in de schoonmaak is geen harde eis, het is wel fijn als je een echte aanpakker bent en jij alles spik en span weer achterlaat. De werktijden zijn na 17:00 uur, waarbij je een sleutel ontvangt van het pand waar je schoonmaakt, je kunt dus na 17:00 uur zelf bepalen hoe laat je komt. 

Functie-eisen

  • woonachtig in omgeving Assen
  • meerdere avonden per week beschikbaar (minimaal 2)

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd nabij Ten Boer en heeft verschillende panden waar zij de schoonmaak verzorgen, zo ook in Assen. Naast schoonmaakwerk van (kantoor)panden doen zij ok in glasbewassing, specialistisch onderhoud en ontruimingen. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een (bij)baan waarbij je in de avonduren kunt schoonmaken in een of meerdere panden, afhankelijk van jouw beschikbaarheid is dit een of meerdere doordeweekse avonden. Voor deze werkzaamheden ontvang je een salaris conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf tussen de € 11,- en € 13,- bruto per uur, afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast bouw je natuurlijk vakantiegeld en vakantiedagen op!

Haal jij binnenkort de dweil door een pand in Assen en laat jij alles weer spik en span achter? Reageer dan voor 12 augustus op deze vacature. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'schoonmaker Assen'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen door te bellen naar 0593 728 000

Deel deze vacature via