Vacature: Minikraanmachinist

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Beilen
  • Opleidingsniveau VmboMavo

Over de functie

Weet jij je goed te redden met de minikraan? Werk je daarbij nauwkeurig en werk je graag goed samen met een grondwerker? Voor een opdrachtgever in de omgeving van Beilen zijn wij op zoek naar een minikraanmachinist. 

Als minikraanmachinist word je ingezet voor de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt hierbij nauw samen met de grondwerker. Samen zorgen jullie ervoor dat het bodem wordt uitgegraven, er hierbij geen kabels en leidingen worden geraakt, plaatsen jullie de 'nieuwe' leidingen en zorgen jullie ervoor dat het weer netjes dicht wordt gemaakt. Met goede communicatie weten jullie het project goed ten einde te brengen. Eventueel is het ook mogelijk om met jouw eigen minikraan aan het werk te gaan.

Functie-eisen

  • Vca-certificaat
  • BE rijbewijs
  • fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Bij onze opdrachtgever, gevestigd in de directe omgeving van Beilen, wordt voornamelijk gewerkt in de aanleg van kabels en leidingen. Je werkt nauw samen met de kraanmachinist. De werkzaamheden vinden plaats in Drenthe, vooral in de omgeving van Beilen en Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een vaste werkplek waar je het gehele jaar kunt blijven werken. Je krijgt de kans om jezelf verder te ontwikkelen als grondwerker. Je ontvangt een bruto salaris dat is gebaseerd op de cao Groen, Grond en infra. De hoogte van dit uurloon ligt, bij 21 jaar en ouder, tussen de € 12,- en € 16,- bruto per uur. De hoogte voor het inkomen is mede afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring op de minikraan.

Ben jij de nauwkeurige minikraanmachinist waar wij naar op zoek zijn? Reageer dan voor 19 augustus op deze vacature. Wil je graag meer informatie over de vacature minikraanmachinist? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via