Vacature: Productiemedewerker graszaden en meststoffen

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Yde
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

In de functie van productiemedewerker bedien jij samen met je collega’s verschillende machines en verwerk je de productie in dozen of pallets. Door middel van een inpakmachine worden zakken van 100 gram tot 10 kilo verwerkt en klaargemaakt om verzonden te worden over de hele wereld. Ervaring is niet nodig, maar het is wel belangrijk dat je goed kunt samenwerken en fysiek in staat bent om deze werkzaamheden te doen.

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar 
  • Goede beheersing van Nederlandse taal
  • Fysiek in staat om lichamelijk werk te kunnen verrichten

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je komt te werken is gespecialiseerd in het leveren van meststoffen en graszaden. Met inkoopafdelingen in Nederland, Vietnam en China is het bedrijf een wereldwijde partner voor doe-het-zelf-zaken, tuinretailers en A-merken. Daarnaast helpen ze met het zoeken naar oplossingen voor product- en verpakkingsontwerpen.

Wat wij bieden

Je salaris ontvang je iedere week en is afhankelijk van je leeftijd en ligt tussen de €10,- en €11,- bruto per uur. Uiteraard bouw je naast je salaris ook vakantiegeld en vakantiedagen op. Bij wederzijds bevallen bieden wij je een baan aan voor langere tijd. Werkkleding en werkschoenen ontvang je van ons. 

Zie jij het al helemaal zitten om aan de slag te gaan als Productiemedewerker graszaden en meststoffen? Wacht dan niet langer en solliciteer voor 19 augustus. Heb je nog vragen? Dan mag je telefonisch contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen door te bellen naar 050-5492840.

Deel deze vacature via