Vacature: Productiemedewerker graszaden en meststoffen (Vakantiewerk)

  • Salaris Tussen € 10,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Yde
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMbo

Over de functie

In de functie van productiemedewerker bedien jij samen met je collega’s verschillende machines en verwerk je de productie in dozen of pallets. Door middel van een inpakmachine worden zakken van 100 gram tot 10 kilo verwerkt en klaargemaakt om verzonden te worden over de hele wereld. Ervaring is niet nodig, maar het is wel belangrijk dat je goed kunt samenwerken en fysiek in staat bent om deze werkzaamheden te doen.

Ben jij deze zomer nog beschikbaar en zie jij jezelf hier werken? Reageer dan nu en wie weet sta jij morgen al op de werkvloer. 

Functie-eisen

  • Fulltime beschikbaar 
  • Fysiek in staat om lichamelijk werk te kunnen verrichten
  • Goede beheersing van Nederlandse taal

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het leveren van meststoffen en graszaden. Het bedrijf met inkoopafdelingen in Nederland, Vietnam en China is een wereldwijde partner voor doe-het-zelf-zaken, tuinretailers en A-merken. Daarnaast helpen ze klanten ook met het zoeken naar oplossingen voor product- en verpakkingsontwerpen.

Wat wij bieden

Je salaris ontvang je iedere week en is afhankelijk van je leeftijd en ligt tussen de €10,- en €11,- bruto per uur + reiskosten. Uiteraard bouw je naast je salaris ook vakantiegeld en vakantiedagen op. Werkkleding en werkschoenen ontvang je van ons. 

Zie jij het al helemaal zitten om aan de slag te gaan als Productiemedewerker graszaden en meststoffen? Wacht dan niet langer en solliciteer voor 19 augustus. Heb je nog vragen? Dan mag je telefonisch contact opnemen met ons uitzendbureau in Groningen door te bellen naar 050-5492840.

Deel deze vacature via