Vacature: Melker Bedum

  • Salaris Tussen € 10,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 18 uur
  • Standplaats Bedum
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Melken in een carrousel waarbij je met een collega zorgt dat alle koeien na het melken weer tevreden in de box kunnen liggen. Op dit nette melkveebedrijf zijn ze op zoek naar een melker om het team te versterken, wat voor jou? Lees dan snel verder!

Op het melkveebedrijf gevestigd in Bedum melk jij altijd samen met een collega. Het begint met het ophalen van de koeien en het klaarmaken van de carrousel. Vervolgens start het melken tot alle koeien klaar zijn, uiteindelijk laten jullie alles schoon en klaar voor de volgende melkbeurt weer achter. Jij zult mee gaan draaien in het rooster en doordeweeks een of meerdere melkingen oppakken, als je meedraait in het rooster wordt er ook van je verwacht dat je ook in de weekenden af en toe wil melken. 

Functie-eisen

Jij hebt ervaring tussen de koeien, of wil het juist heel graag leren! Daarnaast ben je twee of meer ochtenden of middagen per week beschikbaar om te melken.

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever heeft een modern, netjes melkveebedrijf in Bedum waar op dit moment zo'n 370 melkkoeien gemolken worden in een carrousel, een buitenmelker. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een parttime functie voor 6 tot 18 uur per week op een modern en netjes melkveebedrijf in Bedum. Daarnaast bieden wij jou:

  • mogelijkheden om door te groeien
  • salaris conform cao productiegerichte dierhouderij tussen de € 10,- en € 14,- bruto per uur, afhankelijk van ervaring. Jonger dan 21 jaar? Dan ontvang je loon afhankelijk van je leeftijd
  • opbouw vakantiegeld en vakantiedagen
  • reiskostenvergoeding 

Melk jij binnenkort op dit moderne melkveebedrijf? Wacht dan niet te lang en reageer op deze vacature voor 19 augustus. Heb je nog vragen over deze vacature of wil je meer informatie over de vacature 'melker Bedum'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum. Je kunt ons telefonisch bereiken door te bellen naar 050 319 96 30 of mail ons: infobedum@abiant.nl. We begeleiden je graag naar je nieuwe baan.

Deel deze vacature via