Vacature: Hoogwerker chauffeur gevel renovatie

  • Salaris Tussen € 14,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Franeker
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij graag per direct een nieuwe uitdaging aangaan? En heb jij geen hoogtevrees en lijkt een combi functie in de gevelrenovatie jou ontzettend leuk? Lees dan snel verder! Als hoogwerker chauffeur stel jij de hoogwerker veilig op. Daarnaast voer je werkzaamheden uit zoals het renoveren van schoorstenen. Dus ben jij de hoogwerker chauffeur zonder hoogtevrees en woonachtig in de omgeving van Franeker? Dan zoeken wij jou! Enthousiast geworden? Reageer dan snel!

Je gaat aan de slag bij een gevelrenovatie en voegbedrijf. Je zult in het gehele proces een belangrijke schakel zijn, jij zult er voor zorgen dat de vrachtwagen hoogwerker goed bediend wordt. Daarnaast wordt er van je verwacht dat je gevels gaat hakken, voegen en impregneren, maar ook ga je aan de slag met het renoveren van schoorstenen. Deze werkzaamheden worden verricht in het noorden van het land bij verschillende opdrachtgevers. Wij zoeken een chauffeur die flexibel is en goed zelfstandig uit de voeten komt, jij hebt namelijk een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Samen met jouw collega's zorgen jullie er elke keer voor dat de klus geklaard wordt en de klant tevreden is. Bij het goed bevallen van beide kanten is een dienstverband voor onbepaalde tijd één van de mogelijkheden. Er liggen volop kansen en mogelijkheden binnen het bedrijf!

Functie-eisen

  • Vca-certificaat (bereid te halen op kosten van Abiant)
  • Technisch inzicht
  • C rijbewijs

Over het bedrijf

De opdrachtgever is klein begonnen als een eenmanszaak en heeft zich de afgelopen jaren bewezen op de markt en is nu uitgegroeid tot een groot en bloeiend bedrijf. Er zijn tegenwoorden zo’n 40 mensen werkzaam en ze hebben een prachtig pand in Franeker. Ze zijn werkzaam in verschillende segmenten in de makt maar hoofdzakelijk richten ze zich op bedrijven, particulieren en overheden. Bij de opdrachtgever staat professionaliteit hoog in het vaandel en zijn ze sterk in  reinigen, renoveren en onderhoud. Er heerst een fijne sfeer waarbij iedereen elkaar kent.

Wat wij bieden

Het betreft een fulltime functie het salaris voor deze functie is conform cao Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf en bedraagt tussen € 14,- en € 16,- bruto per uur. Je wordt ingeschaald op leeftijd en/of ervaring. 

Ben jij de zelfstandige hoogvlieger? Solliciteer dan voor 15 augustus. Heb je nog vragen over de vacature 'Hoogwerker chauffeur gevel renovatie'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Joure, telefonisch te bereiken op 0513 22 70 00.

Deel deze vacature via